| DIIMIIM a întrebat:

Ajutati-ma va rog:Am intrat la un liceu mate-info, intensiv info si in generala(sau gimnaziu, nici nu mai stiu big grin) aveam media 5 la mate,credeti ca ma descurc?
Si ink ceva, de vreo saptamana caut un site de unde sa pot o lua cu matematica de la 0, in cazul meu de preferat din calsa a 7a pana intra 8a si a 9a(nu strica niciodata un pic de pregatire),am gasit siteuri dar au lectii l care trebuie sa platesc si sunt cu lectii video,si eu n-am sunet mi so ars boxele crying
Si daca nu cer prea mult fara raspunsuri gen:Cumparati manuale,eu stau la sat, nu am librarii decat pe la oras, si pe acolo abia daca ma duc o data la o luna...
Cel care ma scoate din incurcatura asta are FUNDA!

4 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Aveam media 10 în generală, iar acum cu mare greutate s-ar putea să am media 5! Greu cu matematica asta, dar și cu fizica și chimia!
Întrebarea e de acum un an, deci ce-ai făcut? Te-ai descurcat la mate-info, sau te-ai transferat?

| OoBunnyoO a răspuns:

Mai bine schimbi profilul, daca nu iti place nu are rost sa te chinuiesti cu matematica 4 ani de zile. Mai ales ca pe viitor chiar nu conteaza atat de mult ce profil ai urmat la liceu.

| DIIMIIM explică:

Poi faza e k nici nu stiu daca o sa-mi placa matematica, cand am zis ca aveam media 5 la mate, ma refeream la faptul ca nu invatam, dar sunt hotarat sa invat la liceu, si de schimbat profilul nas vrea pntr k se formeaza niste goluri si cand ma duc la facultate mate-info sa nu cumva sa ma incurce
Deci voi ce ziceti daca ma pun pe invatat eu de 5 asa cum sunt oare fac fata?

| veronica89 a răspuns:

Cel mai bine si cel mai bine, dupa primul semestru sa te transferi la un alt profil, parerea mea big grin stiu cum sta treaba cu matematica asta laughing)