| caractere a întrebat:

Ajutati-ma va rog! Dau fundoaie! Am de tradus in sanscrita veche si in balbaita gestica urmatorul text: Sunt atat de cretin incat nu reusesc sa fac tema pentru scoala, decat cu ajutorul celor milostivi de pe TPU, care mi le rezolva constant. Nu imi fac singur temele nu fiindca nu sunt in stare, ci pentru ca put de lene si crap de idiotenie crasa. Plus ca am un retard avansat la creierii capului meu. Eh, dar cand o sa ma fac mare o sa ajung sef si o sa castig multi bani. Tati si mami vor avea grija de mine pana atunci si bineinteles, ceilalti, care-mi vor face temele, iar examenele mai grele le voi cumpara.
Ai vrea sa fiu seful tau?

Multumesc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ai multi frati. Culmea ca au posturi importante inclusiv unde lucrez eu.

7 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Din pacate, ESTI deja seful meu.

| corolav a răspuns:

Eşti prea inteligent ca să mai fie nevoie de ajutorul tău. Ne simţim prea mici. Eşti o culme. Dacă ai fi scris cu CARACTERE ( deci majuscule)ai fi fost genial. Felicitări!
Mi-a plăcut cum ai gîndit, în numele atîtor neajutoraţi ai sorţii!

| Pustii a răspuns:

Nu as vrea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-a facut! E prima tema pe care o fac de pe TPU!laughing
Cu o singura intrebare: vrei scrisa pe table de lut sau Ipad-uri bengoase de 2011? Cum crezi ca va transmite mai bine mesajul?

| justitiarul a răspuns (pentru anonim_4396):

Am trait sa o vad si pe asta.Antiteme rezolva temele pe net! laughing

| caractere explică (pentru anonim_4396):

M-am gandit, vreau pe luleta, pe pambriz, pe geamlac, pe obirlic, pe resou, pe veceu;))

Sa-mi trag slipii ce-a avansat tehnologia asta! http://www.TPU.ro/blog/?p=2522

| caractere explică (pentru justitiarul):

Eu sunt un caz special, de-aia big grin
Vezi ca pun clona pe tine! rolling on the floor