| Iamr3d a întrebat:

AJUTOR.
Am intrat în Ctin Brâncoveanu pe științe ale naturii iar eu voiam pe filo sau sociale...ma mai pot transfera pana sa incep scoala ca nu cred ca fac față pe bio chimie?

2 răspunsuri:
| MinIulia09 a răspuns:

Bună! Uite, nu te stresa.Am auzit că la bio-chimie e foarte plăcut si interesant, tu doar trebuie să înveți câtuşi de puțin la începutul anului si pe parcursul acestuia.Nu cred că te mai poți transfera, pentru că poate nu ai medie destul de mare pentru a intra la filo sau sociale, însă dacă ai, poți face asta, însă îți vei da tie cât si părinților tăi puțină bătaie de cap.La niciun liceu nu este greu, tu doar trebuie să fi stăpân pe tine si să crezi în tine. Când vei face facultatea, îți vei alege unde vrei si ce vrei să devi în viață.
Stai linistit, e foarte frumos la bio-chimie si vei face față, sunt sigură de asta!

| Iamr3d explică (pentru MinIulia09):

Multumesc de încurajare, dar eu am emotii foarte mari pentru ca fix chimia si fizica nu au fost materiile mele preferate
As vrea sa reusesc sa ma transfer pana sa incep sau din sem 2 dar daca nu, sper sa am o plăcuta surpriză si sa inteleg totul pentru ca nu-mi place sa nu reusesc cand vreau asta.