| Fmoro16 a întrebat:

Ajutor,azi la scoala am impins o colega si a dat cu capul de banca si si-a spart buza,cum fac sa nu afle mama avand in vedere ca,colegele mele au spus deja la cam toti profesorii, am 1 ora la dispozitie help

4 răspunsuri:
| REMiXDJ a răspuns:

Nu e bine ce ai facut, dar ma rog asta e de acum. Vorbeste cu colega ta deoparte undeva retrase, cereti scuze si incercati amandoua sa fiti prietene si sa gasiti o rezolvare rapida la ce s-a intamplat - fata cu buza sparta sa spuna ca tu ai vrut sa ai iei ceva de la ea, de pe banca, etc. ea s-a ferit si a alunecat si s-a lovit la buza. Oricum buza se v-a umfla si e bine de pus ceva acolo dupa ce stege fata rana, un fel de plasture cu adeziv medical(leucoplast).Si atentie pe viitor, nu e de joaca cu loviturile la cap.

| Fmoro16 explică (pentru REMiXDJ):

Sunt baiat in mortii MA-TII

| Fmoro16 explică (pentru REMiXDJ):

Sunt baiat.

| GabiDumitrescu a răspuns:

O suni si ii zici tu. Orice alta solutie nu va face decat sa agraveze situatie. Ca parinte iti zic ca daca aia mica a mea face o prostie si imi spune cit de repede posibil, e pe jumatate' iertata automat. Cu cit incerci mai mult sa ascunzi/sa eludezi o vina, cu atit mai mult creste vinovatia ta in ochii unui parinte caruia ii pasa cit de cit despre ce se intampla cu copilul lui.