Bazează-te pe ceea ce iti place să faci ( Materii, Hobby-uri, etc. )
Pe baza aceasta, selecteaza cateva meserii care depind de această " bază ". Sunt foarte multe meserii.
Dacă incă esti nehotărat/ă, mergi pe ideea că intr'o zi, cand o să fi mai mare, o să iti dai seama tu singur/ă ceea ce iti place, si ceea ce vrei să faci in viata.
Mie imi plac foarte mult artele, si actoria de exemplu. Dacă iti plac serialele politiste, si chestii din astea poti săfi politist, criminalist, si multe alte care tin de aceasta ramură.
Nu este foarte usor.
Eu am scris că vreau să fiu fericită cand o să fiu mare . Dar asta era doar de amuzament.
Depinde doar de tine, nu lăsa pe altii să iti controleze viitorul.
Baftă!
Ce,vrei sa-ti spunem noi ce sa te faci.fa-te cizmar.sau laptar.trebuie sa te gandesti ce iti place sa faci si ce ai vrea sa te vezi facand cand vei fi mare
Te intreaba dar raspunsul este hazardat de vreme ce oricum avem dreptul toti sa decidem ulterior ce anume, iar aici se tine cont de oportunitati, avantaje materiale dar si alte aspecte.
De asemenea este inutil de exemplu sa spunem ca maine vom ajunge mineri de vreme ce politica de astazi de rahat a facut praf multe job-uri, unele au devenit nesigure pentru ziua de maine si este chiar ingrijorator, astazi spunem ca vom ajunge avocat dar, exista riscul ca romanul sa ajunga la cules de banane printre xenofobi si rasisti in tari straine departe de familii.
Avocat, procuror, judecator, operator/porgramator PC, criminalist, procuror criminalist, psiholog criminalist, psiholog, deputat, primar, ministru, presedinte, marinar, SRI ( anti/contra teroris, secrete de stat, spionaj/contra spionaj etc ) Armata (nu mai enumar toate gradele ) jurnalist, scriitor, inginer (sunt 1 milion de tipuri de inginer ) paramedic, medic, doctor, anestezist, asistenta medicala (nucred ca la tine merge ) Etc.
Pai depinde ce iti place sa facii.Sii pe baza asta itii alegii si meseria
Bft!
Ciuciulina34 întreabă: