| jsjsndnsj a întrebat:

AJUTOR! sunt clasa a noua vreau sa ma transfer la alt liceu la final de an, dar nu reusesc sa gasesc nicaieri pe internet media ultimului elev promovat de la scoala centrala, unde vreau sa ma transfer. Vreau sa-mi fac o idee ce medie ar trebui sa am pentru ca de pilda daca e foarte mare spre zece nu prea pot sa ma transfer ptc nu am o medie asa de buna la fizica, am o profesoara care nu preda nimic si eu oricum sunt pe filo si nu am nicio treaba cu materia si vreau sa vad cu cate puncte trebuie sa cresc ca sa ma transfer la centrala. De asemenea, daca nu stiti media ultimului promovat de la centrala profilul filologie bilingv franceza, mi-ar fi de folos si alte medii de alte licee (bunicele, de 9) tot de filologie. Multumesc!

2 răspunsuri:
| DenDenX a răspuns:

Vorbește la acel liceu unde vrei tu sa te transferi, sunt sigur că cei de acolo te pot ajuta, daca nu ai acces la nimic pe internet îți sugerez că cauți direct la sursa

Succes

| Violleta2022 a răspuns:

Pai nu ai cums agasesti ceva ce inca nu a fost publicat, fiindca nu s-a terminat anuls colar si nu pot apare mediile elevilor.
Abia la vara se vor afisa si abaia tunci vei afla care este media ultimului elev de la acel profil.

Oricum transferurile se pot realiza numai dupa terminarea anului scolar, chiar cu 2-3 sapatamani inainte de inceperea NOULUI AN scolar, practic intre 16 august si 7 sept.