| supremxxxoxo a întrebat:

Ajutor, va rog: Sunt pe clasa a 8a la "Iulia Zamfirescu" Mioveni. Am medie pe clasele 8, 77. Sa zicem ca cu cat mai am in examen sa fie toata media mea 8.50 cam asa! Ideea e ca sunt din Mioveni si as da la Pitesti! La ce liceu sa dau? Sunt cam de 7 la matematica si la romana tot de 7, in rest cu engleza chiar 8, 9 poate 10 nota daca ma fortez,dar stau foarte rau cu chimia si fizica,si nu prea stiu franceza insa citesc bine,dar nu stiu sa vb. sau sa traduc insa citesc binisor,cu celelalte materii stau bine! Eu ma gandeam sa dau la un liceu economic nu stiu care e mai bun(mai usor,cu sanse mai mari la bac) ori comert ori economic,vreau sa imi spuneti voi! Si daca as da la una din aceste specializari la ce liceu sa ma duc,as dori la unul mai cu stil adica nu vechituri sau licee ce seamana cu o casa, pe aproape "Iulia Zamfirescu". Deci spuneti-mi si mie va rog ce sa fac? FUNDA

Răspuns Câştigător
| blaablaablaaa a răspuns:

Salut, am asteptat sa vad daca cineva iti va da un raspuns dar nimic. Nu am vrut sa ma bag deoarece nu sunt din zona si nu stiu ce licee sunt pe acolo, dar eu sunt la profil Economic si am avut mediile exact ca tine, economia este destul de grea, dar daca o inveti de la inceput si o sti te ajuta FOARTE mult in viata, iar restul materiilor la fel. Difera de comert deoarece la comert eu nu faceam nimic... pierdeam timpu aiurea, chiar daca imi placea ma gandeam ce voi face la BAC, tot asa aiurea voi sta? Asa ca m-am transferat la Economic, mi-a fost putin greu la inceput dar m-am descurcat pe parcurs.
Ce vreau sa zic este sa alegi profilul economic.
Succes happy

1 răspuns:
| Ion_Dumitru_1974 a răspuns:

Alege Iulia Zamfirescu...si vei face alegerea cea mai buna! Succes!