Este insecta. pentru a fi numita animal trebuie sa fie mamifer, cred...iar albina nu naste pui vii si nu-i hraneste cu lapte.
Pai din regnul animal fac parte insectele, mamiferele, reptilele, pestii, pasarile, amfibienii. nu-i asa?
Da, ai dreptate
asa e. Deci e un animal.
Trebuie sa-mi dau mie singur funda
Acum, facand o paranteza la ce au zis ceilalti, subiectul fiind epuizat.E normal sa te gandesti prima data la insecte.De exemplu ma uitam la niste enisiuni cu crescatorii de albine.Ar fi fost amuzant ca fermierul apicultor, sa precizeze ca se ocupa cu cresterea animalelor.
-cu ce va ocupati?
-crestem animale.
Ce animale?
-albine!
Nu suna prea bine, nu?
Asta-i logica la mintea cocosului.
Amuzant ce-i drept dar zici ca-i gandirea omului din neanderthal.
Spui simplu apicultura, ca doar atunci cand bei apa nu te apuci sa spui ca "bei "molecule de hidrogen si oxigen.
Nu. Albina e un monstru creat de nişte minţi diabolice x_x
De care mie mi-e frică
:-s
Ce penibil sa nu stii ca vietuitoarele se impart in doua categorii:plante si animale.
Si oameni
Nu nu nu! Omul e o planta, albina e insecta, deci eu sînt un magar care se baga aiurea in seama...
Hahahahah
eu zic ca omul tot e vituitoare iar albina animal
Deci eu sînt un magar zombi atunci...
Posibil, eu de unde sa stiu?
Gresit. Si omul este un animal, sa stii. Se ghideaza dupa instincte primitive la fel ca si animalele celelalte, mamiferele. Ne deosebesc de ele doar darul gandirii rationale si sentimentele mult mai profunde si anticipative.
"Gresit. Si omul este un animal, sa stii "...Amuzant nu-i asa?
Ok, am inteles, nu am inteles cui sa-i dau funda
Dar ti-a cerut cineva funda? Nu toate intrebarile cer funda, sa stii.
Nu esti obligat de nimeni si nimic.
Ok
Ma cred superior fata de ganganiile si gandacii scarbosi
anonim_4396 întreabă: