Da, o sa vina si pe restul lunilor...trebuie insa sa astepti, nici eu nu am primit-o inca
Da, o sa o primesti. Conform L. 61/1993, art. 1 poti sa o primesti si in continuare, daca urmezi cursurile invatamantului liceal ori profesional, pana la terminarea acestora. Numai bine!
Daca mai esti inca elev la cursurile de zi primesti in continuare alocatia, dar trebuie sa depui o cerere pe care ti-o da de la secretariatul scolii, o copie de pe buletin si o cerere prin care soliciti alocatia din lunile in care nu ai primit-o la Directia de munca si protectie sociala din localitatea ta!
Ma completat acele foi prin care am declarat ca am implinit 18 ani si ca sunt la liceu, clasa a 12-a...si au spus ca o sa vina...de venit stiu ca vine dar intrebarea mea era daca o sa vina si din urma, pe lunile august, septembrie si octombrie
Nici mie nu mi-a venit de 7 luni.Eu nu am completat cererea aia dar mi-au spus secretarele ca a fost trimis un tabel si acolo mi-am dat CNP-ul, si a spus sa astept acasa...tot astept din octombrie sa vina si nici acum nu a venit. Ori secretarele ori cei care se ocupa cu trimiterea acestor alocatii sunt niste incompetente/incompetenti.Parerea mea!
BUNA, eu am o intrebare. daca nu am luat alocatia de cand am facut 18 ani (de un an ) si cererea am facut-o debea acum in vine totul din urma? adica pe tot anul ala in care nu am luat? astept raspunsul vostru.multumesc mult