Incearca pe edu.ro sau pur si simplu da un search pe google "bacalaureat 2010" si vei afla tot ce vrei. pusi si bafta
Pe www.edu.ro eu ca sa invat ori fac scheme... ori fac un cantec;))intotdeauna merge, dar cel mai des gasesc rime, fac versuri si nu am cum sa uit;)) sper ca te-am ajutat:-*
Esti la uman(filologie), asadar?
Pai ebooks n-am acum timp sa-ti caut, dar la geografie si istorie poti invata de pe wikipedia(romana, uneori si engleza daca exista neajunsuri la versiunea in romana), la romana mai bine cumperi o carte de comentarii. Iti recomand cartea de Mariana Badea(eseuri structurate pentru. BAC, culoare portocalie parca acum 1 an), mai este cartea "Eseul"(nu stiu de cine mai e scrisa), dar n-as recomanda-o pentru ca e mai greu de "tocit" din ea. Iar cat despre partea de concentrare, depinde de fiecare aici, la geografie singurul pont pe care pot sa ti-l dau este : Geografia se invata pe/cu harta. Daca stii harta bine la geografie stii cam tot. E cel mai usor de ex. la geografia de bac ai Romania, Europa si UE parca...pai cel mai usor e de ex. sa stii la o tara resursele ei si tot ce trebuie doar uitandu-te pe harta, de ex. Franta poti sa zici numaidecat ca foloseste hidroenergia pentru. alimentarea cu curent electric, cand oceanul e aproape Ideea e ca geografia se invata cu harta in fata, daca poti sa ai harta vizual in memorie e cel mai usor asa! La istorie, sincer nu ma bag, depinde de fiecare, la geografie de obicei merge tot timpul cu harta, la istorie poate e cu anii, dar n-am niciodata examen la istorie asa ca nu stiu. La romana ideea e sa pricepi ce scrie in comentarii, adica ce e domne aia rel. incipit-final, ce e aia perspectiva narativa, ce e aia tema, care e, despre titlu, in general la toate operele trebuie sa inveti asa ceva. Ideea e sa inveti logic, nu tocind! BAFTA!
LisaJulie întreabă: