Nu stiam asta... e bine ca neai spus
nu stii cand o sa ai nevoie de aceasta informatie
multumesc! :d
Auzisem chestia asta, o văzusem mai bine zis, îmi trimisese cineva un articol de ziar unde era menţionată această metodă, problema e că la noi poliţia vine precum carabinierii lui Offenbach, la spartul târgului...Pe de altă parte nici nu auzi prea des de oameni jefuiţi la bancomat, la noi se poartă luatul bancomatelor cu totul, furtul seifurilor, jefuirea băncilor, clonarea cardurilor...hoţii şi tâlharii noştri vor mereu mai mult, nu se încurcă ei cu mărunţişuri!
Daca ma jefuieste DUPA ce am luat banii de la bancomat... ce mai pot face? Ceea ce spui tu este valabil in situatia in care un hot te sileste sa folosesti cardul si sa scoti bani pe care sa ii dai lui, nu?
Multumesc, sunt informatii utile care-ti pot fi de folos cand te afli intr-o asemenea situatie si cred ca ele nu pot fi considerate lucruri care ar putea fi raportate ori sterse de Admini.
Tu ai acest gen de informatii, lucrand in domeniul calculatoarelor, asa ca eu cel putin te rog, sa ne tii la curent cu astfel de lucruri pentru a fi feriti de necazuri.
Ma bucur ca te gandesti si la noi userii TPU si nu aplici si tu politica egoistilor care se gandesc doar la ei. Felicitari pentru initiativa si multa sanatate.
Hgo întreabă: