| Eu500 a întrebat:

Alt pu am si eu o intrebare am un wireless canyon si cand bag sus in bara de retea adresa 192. 168. 1. 1 ca saintru in meniul wireless imi scrie asa, Această pagină web nu este disponibilă

Google Chrome nu poate accesa site-ul web. Acest fapt este cauzat în mod normal de probleme de reţea, dar poate fi rezultatul unei configurări greşite a unui program firewall sau a unui server proxy.

Iată câteva sugestii:

Reîncărcaţi această pagină web mai târziu.

Adăugaţi Google Chrome ca program permis în setările de firewall sau de antivirus. Dacă figurează deja ca program permis, încercaţi să îl ştergeţi din lista de programe permise şi să îl adăugaţi din nou.

Dacă utilizaţi un server proxy, verificaţi setările de proxy sau contactaţi administratorul de reţea pentru a vă asigura că serverul proxy funcţionează. Dacă nu credeţi că ar trebui să utilizaţi un server proxy, ajustaţi setările de proxy: Accesaţi meniul cheie fixă > Setări > În culise > Modificaţi setările proxy... > Setări LAN şi debifaţi caseta de selectare „Utilizaţi un server proxy pentru LAN".

Eroare 109 (net::ERR_ADDRESS_UNREACHABLE): Nu se poate realiza conexiunea la server. si am incercat si cu internet explorere si tot na mers ce sa fac ca sa intru in meniul wireless

1 răspuns:
| MariusF23 a răspuns:

Deconecteaza-te de la internet si mai incearca o data, ar trebui sa-ti mearga.