Nu poti schimba tara! Dar te poti schimba pe tine si pe cei din jurul tau. Fa ceea ce iti place, gaseste in tine ce este mai bun.Cu timpul ai sa vezi ca alegerea facuta a fost una corecta.Totul depinde de tine si de puterile tale!
De cand eram mai mica am vrut sa urmez Scoala de Subofiteri din Cluj. Aceasta idee mi-am sustinut-o 4 ani. Am ajuns in clasa a XII-a, si nu am avut inaltimea minima obligatorie, astfel a trebuit sa optez pentru altceva. Am dat bacul si inca nu m-am hotarat. Dupa ce am vazut rezultatele de care am fost mandra, ma gandeam oare ce mi-ar placea sa fac. imi place sa descopar locuri noi, sa calatoresc..am ales turism. Facultatea de Geografie. Am intrat la buget, iar alte persoane care erau hotarate de mult timp ca vor la aceasta facultate, au intrat la taxa. Nu regret nici in ziua de azi alegerea facuta .
Mult succes in a-ti alege facultatea!
Cu o diploma de informatician poți lucra in foarte multe locuri și domenii, poți lua salariu foarte bun. Cu Academia de Poliție sincer ce poți face? Un singur lucru.
Ba,nu cred ca e asa de important daca iti place, sau doar putin, cred ca mai important e sa te pricepi la un lucru si sa fie bine platit, daca te pricepi nu inseamna neaparat ca iti place la nebunie...intelegi tu ce am vrut sa zic
anonim_4396 întreabă: