@PsihoSex, avem probabil vârste apropiate, am prins vremurile frumoase, liniştite, inocente(sau aşa ni se părea nouă), când cititul era singura distracţie, bucurie... şi, în acelaşi timp, ceva banal, nu ca acum când un copil care citeşte pare ceva nemaivăzut...
Mark Twain-Aventurile lui Tom Sawyer, Aventurile lui Huckleberry Finn, Prinţ şi cerşetor, Un yankeu la curtea regelui Arthur, Hector Malot-Singur pe lume, Michael Ende-Poveste fără sfârşit, Harriet Beecher-Stowe-Coliba unchiului Tom, Victor Hugo-Oamenii mării, Wilkie Collins-Piatra lunii, cărţile lui Jules Verne, Karl May-Winnetou, Old Surehand, Al. Dumas-Cei trei muşchetari, După 20 de ani, Cei patruzeci şi cinci, Doamna de Monsoreau, Regina Margot, Theophile Gautier-Căpitanul Fracasse, Paul Feval-Cocoşatul, Paul Feval-fiul-Fiul lui d´Artagnan, Maurice Druon-Regii blestemaţi, Michel Zevaco-Cavalerii Pardaillan, Fausta, Fausta învinsă, Epopeea dragostei, Pardaillan şi Fausta, Mayne Reid-Călăreţul fără cap, Ioan Dan-Cavalerii, Taina cavalerilor, Cavalerii Ordinului Basarab, Curierul secret, ori, dacă vrei ceva mai nou, CS Lewis-Cronicile din Narnia, Maureen Johnson-13 plicuri albastre, Caroline Pitcher-Prăjitura de la ora 11, Băiatul şaman, Hilary McKay-Îngerul lui Saffy, Anna Dale-Şoptindu-le vrăjitoarelor, Gary Kilworth-Attica, Katherine Paterson-Punte spre Terabithia, Carl Hiaasen-Bufniţa, Louis Sachar-Secretul din Lacul Verde, Angie Sage-seria Septimus Heap, Sophie Audoin-Mamikonian-seria Tara Duncan, E Rose Sabin-seria Şcoala de vrăjitorie, Alan Gibbons-trilogia Legendeer, V M Jones-seria Karazan
AquaLuna, ai stat langa mine cand le-am citit, sau cum?! Nu te-am simtit!
Citeste si: Copiii capitanului Grant, Omul cu inima de aur, Insula Comorilor - R. L. Stevenson, Robinson Crusoe, Toate panzele sus!, Contele de Monte Cristo, etc.
Andri, uita-te la contul meu si vezi ca am raspuns in detaliu la o intrebare asemanatoare. Raspunsul a primit fundita, deci da-i click pe fundita si citeste acolo raspunsul meu. Mark Twain-Aventurile lui Tom Sawyer, Aventurile lui Huckleberry Finn, Prinţ şi cerşetor, Jules Verne. Astea ultimele le-a zis Aqualuna si garantez si eu pentru. ele. F frumoase.
Buna! Trebuie sa iei manualul de romana. Toate fragmentele de la lectii provin din carti. Fa-ti o lista cu toate numele fragmentelor si cine le-a scris si apoi mergi la biblioteca scolii sau daca ai un abonament la o biblioteca si astea sunt cele mai indicate sa le citesti. Dar asa cum a spus cineva mai sus, intreab-o pe invatatoarea ta. Succes!
Orice!
Tot ce conteaza este sa o faci!
In primul rand citeste ce ti se cere la scoala, exista o lista cu carti, intreba'ti profa' de romana ce este necesar.
Ma bucur foarte mult ca exista persoane ca tine care sunt dornice sa ridice scara culta a Romaniei
Bafta.
Incearca sa citesti viata SF. TEODORA gasesti carti la biserica, si mai multe citeste Vietile Sfintilor ca sa intelegi cat au patimit ei pentru Hristos si cand ai sa mai cresti sau daca iti da binecuvantarea Preotul citeste BIBLIA, copii mei o citesc!
Incearca ceva MP3
Colectie basme mp3
http://www.shop.u7.ro/24-basme.html
Teatru radiofonic mp3
http://www.shop.u7.ro/25-teatru.html
Citeste Ciresarii si Castelul fetei in alb de C.Chirita
COLT ALB DE JACK LONDON
La Medeleni de ionel Teodeoreanu
Print si cersetor
Singur pe lume
Coliba unchiului Tom
Maria_8855 întreabă: