Idolul meu s-a apucat sa invete 9 limbi straine la o varsta destul de inaintata(20 si ceva de ani)+sa ia lectii de canto la 19-20 de ani, si a ajuns o mare stea internationala(cantareata si actrita), iar hiturile sale sunt fredonate in intreaga lume.A murit acum 25 de ani.
Ideea e ca daca iti doresti cu adevarat ceva, acel lucru cu siguranta se va implini si mesajul pe care vreau sa ti-l transmit este ca niciodata nu e prea tarziu pentru a realiza ceva.
Bafta!
Multumesc tuturor. Ma voi apuca de acest instrument, imi place si este singurul lucru din pacate care ma pasioneaza.
Niciodata nu e tarziu pentru a invata, asta cu conditia sa iti doresti cu adevarat, iar in legatura cu timpul necesar ca sa inveti, asta depinde doar de tine cat de mult iti doresiti sa reusesti.
Daca vrei sa mergi la scoala de muzica unde inveti gratis nu mai poti deoarece se incepe din clasa intai dar daca vrei sa iti iei profesor particular nu e tarziu. Si nu cred sa iti ia mai mult de un an dar depinde si de cat iti dai tu interesul.
Pai eu cand la pian de 4 ani si un pic... eu sunt in a 5-a dar cred totusi ca e prea tarziu dar ai mai avea inca o sansa...
Stii cum se spune: Mai bine mai tarziu decat niciodata. Si depinde cat de rapede inveti. Pianul nu este un instrument foarte complicat. Spun asta pentru ca eu am facut 3 ani de orga dar m-am lasat pentru ca nu imi placea. Daca iti place pianul poti sa te apuci de el. Succes!
Pai, depinde de tine Dca stii ca ai timp, si ca nu iti vei neglija alte obligatii, e destul de simplu. Cunosc o persoana de 16 ani ce abia s-a apucat de pian si se descurca foarte bine. Deci, e nevoie si de vointa!
Dar oricine poate si, in ciuda faptului ca unii cred ca e farte greu, pianul este mult mai usor decat, sa zicem...chitara. Deci, succes sa ai!
Nu e deloc tarziu, cat despre timp...asta depinde de tine si de cat de repede vei invata sa canti.
Nu este prea tarziu, iti recomand si filmul 'si inima mi se opri in loc'.e foarte important sa-ti urmezi intuitia interioara. mie imi pare foarte rau ca nu am facut pian mai din timp. pianul iti va umple sufletul de...magie.
alexcatalin13 întreabă: