anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 19 ani si as vrea sa lucrez in domeniul investigatiilor/criminalisticii, ceva gen CIA-ul sau FBI-ul din America. Ce facultate/specializari trebuie sa urmez pentru a ajunge acolo?

Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

"Forensic science " este o stiinta multidisciplinara folosita, in scopul furnizarii de dovezi stiintifice impartiale, instantelor de drept. Pregatirea pentru acest domeniu presupune initial, o pregatire intr-un alt domeniu de ex:drept, chimie, biologie, fizica, psihologie, medicina, informatica etc.etc.Urmatoarea etapa este un master intr-unul din aceste domenii de baza( de ex: pentru. facultatea de drept, un master in stiinte penale si criminalistica sau pentru. fac. de biologie, un master in genetica) Urmatoarea etapa, cred eu, cea mai importanta care, sigur, nu te va lasa cu masterul in buzunar fara sanse de a-l valorifica ( asa cum se intampla acum in Ro!), este un o specializare in domeniu facuta la vreo univ. din vestul Europei sau in SUA!
P. S. etapele descrise mai sus se aplica celor care nu doresc sa urmeze Academia de politie( persoanelor din afara sistemului de ordine si siguranta nationala)

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Academia de Politie. Succes si numai bine!

| NickiMinaj a răspuns:

Dexteeeer laughing

| Shammal a răspuns:

Du-te acolo si fa acolo ce scoala iti recomanda ei, e mult mai feicient asa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ms allhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Facultatea de drept