Nu poti sa depasesti totusi cu prea mult deoarece se puncteaza si capacitatea ta de a te incadra in limita de spatiu. Unii profesori zic ca poti depasi, eu iti recomand sa mergi la sigur si sa te incadrezi in limita, nu incerca sa pari mai mare si tare ca poti scrie mai mult, ca se gaseste un corector mai al naiba si iti scade ca nu te-ai incadrat.
Maxim cu jumatate de pagina sa depaspesti, daca chiar e nevoie, dar incearca sa te rezumi la 3 pagini.
Nu stiu ce sa zic despre Eminescu. Incearca sa inveti Luceafarul si Oda sau Floare albastra si e de ajuns.
1.Nu cred ca te depuncteaza nimeni daca scrii cateva cuvinte in plus, totusi, daca depasesti cu mult, e posibil sa fii depunctat.
2. Una este de ajuns, niciodata nu vor precia despre ce opera sa scrii, doar autorul ori perioada.
1) Minim 4 pagini, din cate stiu eu...Maxim 5, 6...nici sa il plictisesti pe profesorul care iti corecteaza foile.
2)Eu stiu ca ar trebui sa stii la Mihai Eminescu o poezie cu tema conditiei geniului ex.:"Luceafarul", "Scrisoarea I" etc. si o poezie cu tema iubirii si a naturii precum "Floare albastra".
Cum naiba sa scrii 4 pagini minim cand 300 de cuvinte aproximativ sunt deja pe o singura pagina iar maximul e 900 de cuvinte? (3 pagini) daca nu stiti sigur, de ce va bagati aiurea ca sa-i incurcati si sa le ramana informatii gresite?
Bună, maxim 3 pagini, minim 2. Și da, in mod normal vorbim despre o singura poezie.
Dumitru_Seu_1995 întreabă: