Hai, misca-te, fa gimnastica si sport mai mult, nu chiuli sa stai pe net si jocuri...
La varsta ta imi era rusine daca n-am putut participa la orele de gimnastica sau la alte evenimente sportive organizate!
Stii vorba aia "Nu judeca o carte dupa coperta"? Sunt astmatic si pe adeverinta mea medicala scrie "apt pentru efort fizic IN LIMITA TOLERANTEI". Pe langa asta, 4 absente intr-un an nu sunt deloc multe. Cine a zis ca chiulesc sa stau pe net si jocuri? Profesoara aste te pune absent chiar daca esti in sala de sport, doar ca nu faci sport.
Vezi ca te-ai si abatut de la subiect si ne-ai consumat amandurora timpul, inutil.
Nu, stai linistit. Un preaviz de exmatriculare se intocmeste daca elevul absentează nejustificat 20 de ore la diferite discipline de studiu sau 15% din totalul orelor de la o singură disciplină/modul, cumulate pe un an şcolar. Cauta si citeste statutul elevului si da-i cu el in cap dirigitenlui. Succes!
Vrea doar sa te speria.Roago pe mama ta sa iti scrie o scutire de mana sida-o profesorului de sport.Te pup si stai linistit ca nu patesti nimic.
LukaVocaloid întreabă: