TPU nu a fost creat cu acest scop! Ci de a ajuta persoanele,de a le raspunde,sau sa ii ajute! Noi nu suntem aici sa rezolvam teme, daca persoana nu a fost capabila sa fie atenta, la ore sa se documenteze din alte surse este problema ei!
Nici eu nu stiu.eu caut un joc care se citeste westwood dar e cu skeleti si poti lua costume
Sunt total de acord cu tine! Copii sa le zice mai putin inteligenti au teme si sunt suficienti de obsedati de calculator si intreaba utilizatorii TpU... ca sunt adolescenti cxare au trecut prin scoala si ii ajuta. Sustin faptul ca intrebarile de genul asta sa fie raportate
Bună.
Eu nu le rezolv temele, sunt chiar în conflict cu ei.
Drept dovadă răspunsurile mele postate acolo unde se solicită așa ceva.
Sunt antiteme!
Pa, pa.
Astia care isi fac tema pe TPU trec doar bacul peste Dunare. Top 3 solicitari pe TPU, in opinia mea, sunt temele, filme/muzica/jocuri moca si razboiul atei vs. crestini.
Eu sunt printre utilizatorii care au rezolvat teme pe TPU, dar intrebarea mea a fost daca ma poate ajuta cineva pe mess si am cerut ajutorul pentru ca aveam nevoie urgenta...Intr-un fel sunt de acord cu tine, adica nu nu vii de la scoala si pui tema la romana pentru maine pe TPU iar apoi cea la geografie samd...cand ai putea foarte simplu sa deschizi caietul si in 10 min este gata.Cei care nu stiu s-ar fi dus cu tema nefacuta si gata dar ma enerveaza faptul ca unii isi pun tema aici DIRECT si nu intreaba un parinte,un coleg sau un prieten inainte si mai ales la lucrurile simple ca,,dati-mi sinonime pentru.,, dati-mi o compunere cu titlul primavara''astea nu sunt teme de scris pe net sa fim seriosi.
Eu cred ca ar fi cel mai bine sa se faca si o sectiune pentru teme iar cei care stiu sa le raspunda la intrebari bravo lor, iar cei care nu vor asta e.eu daca as putea sa-i ajut as face-o cu cea mai mare placere dar nu la toate prostiile.
anonim_4396 întreabă: