Bună!
În general, notele după Contestaţie sunt mai MICI
Deci, NU recomand să depui Contestaţie decât dacă ai o notă foarte mică sau eşti foarte SIGUR că meritai mult mai mult...
Toate cele bune!
Contestatia are mare efect atunci cand sti ca ai facut de o nota mult mai mare si tu ai primit o nota mica. Au fost unii carora le-au incurcat lucrarile si au primit note foarte nici desi ei facuse de peste 9 treaba rezolvadu-se la contestatie. In rest daca faci contestatie ai mari sanse sa iti scazi nota.
Bună! Cunosc o fată care a luat 9, 40 la română şi a făcut contestaţie şi nota finală a fost 8, 60. Depinde de fiecare, părerea mea este că dacă ai luat notă destul de ok, cel mai bine ar fi să nu faci contestaţie, cel mai probabil îţi vor scădea puncte.
Contestatia este cu dus si intors. Odata ce ai facut contestatie profesorul corector este exigent si corecteaza la sange. Facand contesatie te poti trezi cu o nota mai mica decat precedenta.Chiar daca iti mareste nu este mare diferenta.
Contestațiile în mare parte sunt de rahat și de fațadă, să nu zică lumea că n-are dreptul să contrazică părerea unui examinator.
De obicei profii respectivi care corecteză a doua oară sunt mai ciufuți decât primii, că stau ei să reparcurgă sute de lucrări pentru niște copii care au mofturi (doar in viziunea lor) și nici nu-s plătiți calumea. Deci așteaptă-te la o notă mai mică, mai ales dacă e vorba de română.
Sanse sunt foarte mici!
Nu merita decat daca stii sigur ca ai scris de mai mult!
In rest, am avut prieten care de la 9, 40 i-a dat 9, 20, asa ca stsi cuminte sau vorbeste cu ai tai!
Frate, te sfatuiesc sa nu faci.Asta e daca iei nota mica.Succes pentru maine.
Cand faci contestatie trebuie sa tii cont ca nota poate si sa scada, si nu o sa se modifice doar daca este diferenta mai mare de 5 puncte (0, 5). Cand faci contestatie trebuie sa stii sigur ce ai facut.
Adi1987 întreabă: