| ralucaralu a întrebat:

Am auzit ca luam vacanta miercurea, incepem tot miercurea si avem doar 2 saptamani vacanta. Mi se pare o mare prostie.In fiecare an am avut 3 saptamani de vacanta.De ce tot se schimba lucrurile in educatie? Ca si cu examenele de a8a. Intr-adevar poate aveam mai multa vacanta decat cei din strainatate, dar ei nu au atatea materii si nu pun chiar asa accentul pe chestia asta. E normal? Ce parere aveti? Credeti ca se poate schimba ceva?

Răspuns Câştigător
| Skittles19 a răspuns:

Buna alialina,

Noi anul trecut am avut 3 saptamani de vacanta, dar de obicei avem 2. Anul acesta se ia vacanta in data de 22 Decembrie, iar scoala incepe in 3 Ianuarie parca. Mie mi se pare o mare prostie, mai ales pentru ca vacantele trebuie sa fie programate ca ultima zi de scoala sa fie Vinerea. Adica ce mai putem face in cele 2 zile in care mai trebuie sa mergem la scoala? In fine. Am auzit ca s-ar putea ca vacanta de vara sa se incheie pe data de 1 August ca sa fie ca si in Europa bla...bla...bla si sa se lungeasca vacanta de iarna.

Sper ca am fost de ajutor.
Pa, pa!
kisskisskiss...

6 răspunsuri:
| GuessWho a răspuns:

Cred ca numai tu ai avut 3 saptamanalaughing
eu de cand is la scoala numa 2 saptamani am avut d Craciun!

| pwp a răspuns:

Eu stiu ca mereu am avut doar 2 saptamani vacanta de craciun!
mi se pare o prostie asta cu luam vacanta miercuri(22). nu puteam sa o luam vineri? ce mai facem in alea 2 zile?
pa-pa happy

| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
De Craciun am avut doar 2 saptamani, nicidecum 3.
Vacanta se termina marti pe 21 si incepe de pe 22 Decembrie(stai acasa miercuri) si incepe pe 3 Ianuarie deoarece cade luni, si saptamana nu incepe cu marti(4).

O seara placuta si vacanta placutahappy

| doroteea a răspuns:

Eu imi aduc aminte ca parca intr-una din clasele 1-4 am avut 3 saptamani vacanta:X.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana la urma sunt 3 saptamini vacanta?

| M3lania a răspuns:

Anu' trecut au fost 3 saptamani de vacanta de Craciun.big grin