Poi cum sa zic, nu e foarte dificil, doar la geometrie e tare najpa (poate ca nici nu ma prea pricep), dar planele si alte chestii ma dispera. Cu algebra e normal, potrivit de greu Te descurci u
eu am terminat a9-a si iti zic ca la matematica in afara de progresii nimic nou nu mai inveti in a10-a inveti logaritmi, Aranjamente, Combinari, Biomul lui Newton in resti totul este usor si lectiile astea cu putina atentie le inveti usor
Depinde de profilul care il vei alege. eu una sunt la filologie, si am media 10; facem doar recapitulari din clasa a 8a si din an in Paste o lectie noua. La stiinte o sa fie si recapitulari dar mai multe lectii noi. Cel mai greu este insa, la mate-info
Asa am auzit si eu de la multe persoane, nu pot sa ma pronunt pentru ca deocamdata sunt clasa a 8a.
Nu , este foarte usoara, majoritatea este ce ai invatat in a 8-a, nu este grea deloc, in a 10-a pot sa spun ca e mai greu
Buna! da, este mai grea incepi sa inveti mai multe lucruri si va trebui sa inveti mai mult
pa pa
Depinde cu cine faci matematica. Plus că s-a mai schimbat materia.
Acum 5 ani la geometrie am făcut vectori şi toată materia din V-VIII a fost reluată şi pusă în plan vectorial.
Teorema lui Thales cu vectori a fost groaznică.
Oricum, depinde mult şi de profesor.
P. S.: Eu am fost la profil de matematică-informatică şi aveam 6 ore de matematică pe săptămână.
xCristina2000x întreabă:
anonim_4396 întreabă: