Am vazut filmul!
Nu e chiar asa...cum se descrie in film cu gandirea pozitiva si functionarea legii atractiei universale!
Reia chestii vechi, stiute, k perseverenta, sa crezi in visul tau, safii bun, sa vizualizezi, sa ajuti, k se intoarce binele si tot d`astea, nu e rau, dar...vezi filmul, k e cel mai bine! bafta!
Filmul e nestiintifico-aburealo-fantastic, un film care iti spune exact ceea ce vrei sa auzi, lucruri care au fost demonstrate de nenumarate ori ca fiind false. daca esti adepta teoriilor new-age o sa-ti placa, daca nu, o sa razi cu lacrimi de prostia acestui film.
Ba baieti, se pare ca nu aveti deschidere. Lucrez intr-un domeniu in care pun foarte mult la lucru atractia universala, gandirea pozitiva, energia, zambetul...Cam merge si cam da roade. Si am oameni linistiti, care muncesc cu placere, fara incruntare sau incrancenare. Nu strica sa mai citim cate o carte din asta sau chiar sa vedem cate un film de genul acela.
Ba baieti, se pare ca nu aveti deschidere. Lucrez intr-un domeniu in care pun foarte mult la lucru atractia universala, gandirea pozitiva, energia,zambetul.....Cam merge si cam da roade. Si am oameni linistiti, care muncesc cu placere, fara incruntare sau incrancenare. Nu strica sa mai citim cate o carte din asta sau chiar sa vedem cate un film de genul acela.
Eu am citit si cartea si am vazut si filmul, este interesant ca atatia oameni de stiinta de pe glob s-au dedicat studierii legii atractiei universale. De fapt cunoasterea acestei legi si a modului in care ea actioneaza poate sa te ajute sa stii cum trebuie sa actionezi pentru a-ti putea indeplini visele si ulterior menirea pentru care ai aparut pe pamant. Daca nu privesti cu seriozitatea aceste recomandari si le consideri desuete ori "baliverne", intr-adevar sfaturile date in aceste mijloace de comunicare (carte si film) nu ne vor fi de nici un folos. Cei ce cred ca nu trebuie sa faca nimic, in sensul realizarii viselor lor, asteptand ca acestea sa se indeplineasca singure, desigur ca, gresesc profund. Pe aceasta tema se poate discuta foarte mult dar eu, pentru cei interesati va dau in acest mesaj titlul cartii, autoarea si editura de la care se poate procura, pentru ca sunt convinsa ca multi oameni isi doresc sa citeasca aceasta instructiva carte. Cartea se numeste :The Secret - Secretul-, autorul ei este Rhonda Byrne, iar editura -Adevar Divin Brasov - 2007.
Toti putem sa fim invingatori nu doar supravietuitori, depinde de noi ce cale alegem pentru viata noastra, iar sfaturile din carte si film te ajuta sa intelegi cum anume poti invinge. Pe mine m-a ajutat si sper ca la fel se va intampla si cu voi cei ce cititi acest raspuns.
Nu este vorba doar de gandirea pozitiva, intai trebuie sa stii exact ce iti doresti sa iti aranjezi toate dorintele apoi sa te gandesti exact de ce vrei acel lucru si trebuie sa elimini toate variantele proaste de exemplu:vreau mai multi bani de ce? ca sa imi cumpar o casa o masina etc. si nu trebuie sa ma gandesc ca nu as putea sa ii am niciodata, sau cum o sa vina, trebuie sa iti doresti cu adevarat si sa te concentrezi asupra faptului ca ii vei avea cu siguranta, credeti-ma ca merge, de aici vine si norocul si ghinionul, dar e destul de greu pentru unii sa gandeasca atat de pozitiv si sa elimine toate gandurile negative. E exact ca frecventa de radio, nu poti prinde postul de pe 90.6 pe frecventa 95.0,asa e si cu gandurile, nu poti avea ceva bun daca te gandesti doar la lucruri rele.Mult noroc pentru toata lumea
Am vazut filmul "The secret", din curiozitate pentru ca mi se parea titlul interesant si intr`adevar m-a schimbat.De atunci am incercat sa pun in aplicare legea atractiei atat in siatuatii pozitive cat si negative si chiar merge.doriti-va ceva si chiar o sa aveti mai devreme sau mai tarziu, de fapt tot ceea ce aveti este pentru ca la un moment dat v-ati gandit la acele lucruri! eu chiar mi-am dat seama de asta si e adevarat in plus pentru cei care cred in Dumnezeu in Biblie chiar zice "cere si ti se va da, bate si ti s eva deschide!"...incercati sa va doriti ceva, incepeti cu lucruri simple daca nu ma credeti, eu mi-am dat seama ca dintotdeauna am folosit acest secret pentru ca nu stiam de ce cand eram mica si imi doream ceva mult pana la urma obtineam si eram fericita, la fel si in situatiiile negative bafta!
Da. am citit si cartea am vazut si videoul am si jurnalul. Si putine lucruri bune de spus.
Sa va explic...
1. am citit secretul
2. am vazut video-ul,
3. am inceput sa vizualizez,
ma vedeam plin de succes, cu persoana iubita langa mine, undeva prin america, cu prieteni adevarati etc.
am fost atat de optimist ca in timp ce m gndeam eu la milioane contul meu scadea.
din 100de ron care imi permiteam sa o cheltuiesc zilnic la scoala, am as sa ma gandesc daca nu e prea mult 15.
m-am despartit de prietena,
ai mei s-au despartit.
am ajuns in fundul spaniei sa lucrez pentru 40 eur pe zi.
si am citit carti de genu si am facut planuri de as putea umple un raft.
Sincer, vrei sa faci ceva?
Gandeste!
Nu visa, abitioneaza-te!
Mergi tot inainte.
Fii tu insuti.
AvalohAlyn întreabă:
Isvziwbdj întreabă: