| dahak a întrebat:

Am avut teza la romana acum vreo 2 saptamani si am avut de scris un eseu despre "Povestea lui Harap-Alb". O venit luni profa la ora si a trecut tezele in catalog si am luat 7.Am comparat teza cu ceilalti colegi si mi se pare foarte mica nota.Am intrebato pe profa de ce numai atat, dar tot nu ma convins ca atat meritam. Vreu sa se faca dreptate, daca ii cazu sa vina si Boc la scoala. Unde sa ma duc, cu cine sa vorbesc sa-mi se reevalueze teza?

Răspuns Câştigător
| Alexalice10 a răspuns:

Cu dirigintele sau cu cineva care are influența asupra profesorilor si cu care te intelegi bine. De exemplu un alt profesor care te înțelege si care crezi ca ar face asta pentru tine

6 răspunsuri:
| adriangabor92 a răspuns:

Cu dirigintele tau

| WeeD a răspuns:

Ar trebui sa vorbeasca parintii cu profesoara. Nu contesta teza altor elevi ci pe a ta!

| iFollowRivers a răspuns:

Nota e trecuta deja. Poti vorbi cu diriginta, sau poti cere o reevaluare de la un profesor titular de lb. romana.
Si poti trimite parintii sa vb cu ea, sa le explice motivele.

| robertyno97 a răspuns:

Du.te la un alt profesor de romana si roaga.l sa.ti reevalueze nota...sau trimite.ti parintii la scoala sa vorbeasca cu profesoara...

| iiPucca a răspuns:

Pai arata'i teza ta si a unui coleg care a facut'o la fel ca tine si a luat nota mai mare si sone,, De ce? straight face''

| dahak explică:

Pai teza o pastreaza profesoara.Cu alti profi nu ma prea inteleg, parintii nu au ce face, iar dirigintele nu vad ce ar putea rezolva.