anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am chiulit de la ore si nu stiu ce sa fac, ca daca ma prind ai mei ma omoara...
Ce scuza sa inventez? pur si simplu n-am avut chef de scoala. ...help!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce sa mai spun? Déjà ti-a spus april ce as fi vrut sa-ti spun si eu. da, esti un baiat
de isprava si sunt convinsa ca daca le spui cand ajungi acasa ca azi ai "facut greva de scoala" si ca pur si simplu ti-a tihnit asta, o sa te inteleaga, chiar daca se vor simti obligati sa iti faca o mica morala.

10 răspunsuri:
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Mdeeee... a venit primavara...te-nteleg...Este laudabil ca esti sincer, dar bine ar fi ca aceste afirmatii sa le faci parintilor...noi te ajutam cu sfaturi care de care, dar ei te iubesc...si merita sa faci acest lucru.
Nu trebuie sa-ti fie frica...probabil ca ai mai gresit si sti ce te asteapta, dar fii sigur ca nu-ti vor taia capul... eventual o pedeapsa, pe care sincer o meriti.
Gandeste-te ca scoala este foarte importanta pentru viitorul tau...la fel gandesc si ai tai...si asa ar trebui sa gandesti si tu. Scoala nu o faci de gura parintilor sau a profesorilor...stiu ca nu-ti place ce-ti scriu...boring...dar toti am trecut prin scoala, mai greu sau mai usor, depinzand de gradul fiecaruia de constientizare si motivatie.
Arata-le parintilor ca au de ce mandri cu tine...si tu sa fii multumit de hotararea pe care o vei lua ...DE A FACE CE-I CORECT. BAFTA!

assiris
| assiris a răspuns:

Poarta o discutie cu ei, ia-i pe departe, intreaba-i cum erau ei la scoala, cum invatau, ce parere aveau de profesori, daca au copiat la teze,... si spre final, daca au chiulit vreodata si de ce, ce au spus parintii lor de asta si termini prin a le spune ca azi si tu ai chiulit dar ca nu se mai intimpla.

cristian
| cristian a răspuns:

Mai bine le spui tu decat sa fie chemati la scoala sau sa afle din alta parte.Atunci iti da portie dubla.

| Silvia a răspuns:

Vad k nimeni nu ti-a dat niciun sfat cu privire la ce mincina sa zici.laughing adevaru` e k nu e bine sa minti pentru ca minicuna are picioare scurte insa se mai intampla sa nu se aflewhistlinghee heeblushing
daca ai o absenta sau 2-3-4 e simplu... poti sa zici ca o data ai intarziat sau a pus absenta la toata cls pentru ca era galagie(asta nu prea merge k nu se pune absenta la totihee hee), ca o ora ai chiulit pentru ca nu ai avut timp sa inveti si te asculta...la cateva absente e usor insa daca ai peste 20 te vor intreba unde ai fost si asta nu e bine...bafta la mintitwinking

| sdafdfkdafkladjakl a răspuns:

Nu ai ce. Eu am patit la fel, iar ai mei s-au prins intr-un fel sau altul. Trec toate, nu-ti fa griji

| CenturyChild a răspuns:

Pana la urma si ei au fost copii. Si cred ca au chiulit si ei o data in viata de la scoala... O sa te inteleaga daca le spui sincerwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi. spune`le adevarul.
doar nu iti dau in cap pentru cateva absente.iti fac o morala sh.asta e!happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O sa inteleaga

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi sa facut rau si nu am putut ajunge acasa.la mine merge mereu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai bine le supui adevarul stii proverbula ala ''minciuna are picioare scurte'' iti tin o morala si asta e tot dar,,, depinde in ce clasa esti ca daca esti in clasa 5 e grav ca de inteti asa