Hei, nu e un capăt de țară. Totuți, chiar dacă nu-ți place, trebuie să faci tot posibilul să te împrietenești cu această materie, Daria! Știu că vei stâmba din nas, dar nu uita că fizica este obiect de studiu în toți anii de liceu. Ești o fată înțeleaptă, încearcă să găsești pe net modalități atractive de a învăța fizica și sunt sigură că nu vei mai avea probleme. Nu întotdeauna facem ce ne place, draga mea!
Mari succese!
Bună,
Îmi pare rău de situaţia ta, nici mie nu mi-a plăcut deloc fizica de a şaptea. Tot ce poţi face este să încerci să înţelegi cum stă treaba cu materia şi să o pui serios la punct.ai să vezi că în anii următori, mai ales în clasa a 8-a, fizica este grozavă.
Daca inveti lectia de zi incearca sa intelegi ce inveti, sa mai faci exercitii si poti sa mai repeti si lectiile de data trecuta asa daca profesorul va surprinde cu n alt test tu esti pregatita. Poti sa mai inveti si s o rogi pe doamna profesoara sa te asculte sau dac nu intelegi intreaba pe cineva ce se pricepe la fizica.Si nu ti face griji ca n o sa ti poti mari nota, un coleg de al meu a avut la matematica 2 de 3 si un 4, iar profesoara e... diabolica, dar a luat un 8 si un 6 si i a iesit media. Daca vrei cred ca se poate, iti urez mult succes la fizica si incearca la un oarecare test sa mergi putin si pe logica.
Buna Daria!
Pai tot ceea ce poti sa faci este acum sa inveti mai mult pe viitor. Nici eu nu ma pricep deloc la probleme dar tot ce pot sa fac ( si tu la fel ) este sa inveti definitiile, partea teoretica.
Profesoara/profesorul tau de fizica sigur va aprecia faptul ca macar ai invatat partea teoretica, daca la probleme nu te descurci. Incearca sa ii explici acest lucru si profesorului tau/profesoarei tale si la fel si parintilor tai, ca sa nu se supere pe tine ca ai note mici la fizica.
Dar neaparat invata partea teoretica.Stiu ca e plictisoare, dar trebuie! Si poate ca dupa o vreme o sa intelegi si sa faci probleme.
Mult succes oricum!
Si eu am avut la franceza aceeas problema ca tine eram corigent cu media 3 si am incercat 2 seri pana la ora 2 sa invat si sa fac copiute da nu stiam ce sa fac si ce sa scriu la testul de remediere si ascultama am stat 10 minute m-am gandit la ce nea predat si ce am invatat si am luat 9 54 chiar daca nu credeam si daca ramiai si asa stai cuminte la ore si invata cat de cat si te trece stiu asta