Poate știi să-i spui ceva despre escapadele sale amoroase plus cele bahice.
Că a fost meșter mare și la astea.
Altfel, de unde muza?
Că vorbele astea: „Cherchez la femme!" și „In vino veritas" le-au spus niște oameni cu glagorie.
Încearcă să afli dacă cele cinci celebre scrisori ale lui Eminescu au fost expediate vreodată și cui au fost trimise.
Nu uita si de bacnota de 5 lei. Cauta-i un portret si lipeste-i-o de frunte. (Nu profesoarei, ci lui Eminescu)
Ca sa o impresionezi eu zic sa nu faci nici un proiect sigur o vei impresiona
Eu personal daca fac o tema i impresionez pentru ca fac asta o data la 2 ani
Sa dai mai multe informați despre el ( cand sa născut, ca-n a decedat, unde sa născut, unele întâmplări din viata
Lui ( poti caută pe Wikipedia )... Ce a fost el...) poti da si niste exemple de opere si anul in care au apărut ( dar nu trebuie obligatoriu sa spui si anul ). Cam atat. Sper ca te-am ajutat
Ai putea sa pui informatii si despre persoanele importante din viata lui. veronica micle aron pumnul fratii si surorile lui. si daca esti talentat/a la desen ai putea sa faci cu mana ta un portret d al lui. sper ca ti-am fost de ajutor...
Paai e foarte usor : mai intai cauti informatii despre el in wikipedia scribd etc, si cele mai faimoase poezii apoi scoti niste imagini cu el asta-i tot. spor la lucru