| CatalinInside a întrebat:

Am de invatat, dar nu prea pot invata. Vreau sa ascult muzica tot timpul, daca inchid totul si ma apuc de invatat, ma plictisesc imediat si gandul imi zboara in alta parte...
Nu stiu cum sa fac sa am cat de cat chef de invatat, sa stau cu gandul cat mai mult la ceea ce am de citit si invatat...
Funda

Răspuns Câştigător
| αиdяαdα a răspuns:

Păi sincer am fost şi eu în situaţia ta! Eu am făcut aşa.am oprit totul, am deschis caietul şi am început să citesc. la început şi titlul îmi era greu să îl reţin pentru că păţeam la fel, îmi zbura gândul la altceva! Dar chiar dacă a trebuit să-l repet de 10 ori, am făcut-o! Şi dup'aceea nu a mai fost aşa greu. Mai ales când începi să intrii în subiect. Şi mereu mă gândeam la satisfacţii. Pentru că dacă învăţam luam note mari şi satisfacţia era atât de mare şi de plăcută încât a început să-mi placă să învăţ. E mai greu până te obisnuieşti. Mie cel mai mult îmi place să învăţ la istorie pentru că mă prind în conţinut şi îmi imaginez ceea ce citesc! Parcă îmi vin în minte imagini despre război sau eu ştiu ce. în fine! Străduieşte-te mai mult. Baftă! O să fie bine pentru tine.

4 răspunsuri:
| EduardTPU a răspuns:

Nu ai ce face.Iti trebuie o VOINTA de fier! Eu nu am acum de invatat, dar mi se intampla la fel in timpul scolii straight face

| IceCreamDoll a răspuns:

Concentreaza-te la lectiile pe care le ai de invatat si ia niste memoplus pentru concentrare si memorie sau ceva pe baza de calciu. Sau daca nu reusesti nici asa, intai stai si asculta muzica pana te plictisesti si o sa vezi ca apoi o sa-ti vina cheful de invatat. Funda?

| KaRioKa a răspuns:

Ia memo plus!

| Mee a răspuns:

Gandeste-te ca este spre binele tau! Incearca sa inveti incet, pe ture si o sa vezi ca o sa functioneze! Succeshee hee