Va da 1 punct din oficiu? Daca la copiat da 2 poti sa copiezi orice, numai sa ai grija sa te prinda!
Pai daca iei 4 e bine, inseamna ca ai facut ceva ).Eu iti dau un sfat :in loc sa stai si sa te vaicaresti mai bine ai pune mana si am mai lucra niste exercitii la mate cu radicali si la geometrei e simplu ca ai chestii din alea cu arii, permientre si sunt chestuii de inlocuire. Nu e mare scofala
Si eu sunt in clasa a 7-a si te sfatuiesc sa nu copiezi;). Nu are sens. Te duci la scoala ca sa inveti, nu? Sau sa iei note pe meritul altora? :|
Oricum, uite: http://www.fituica.com/
Teorema lui thales si reciproca lui
Arii
Numere irationale rationale din astea cu radicale simplificate la 2 cu paranteze si tot felul
Trapez
Paralelogram
Iti iei 'ciorna' scrii teoremele.la mate nu poti decat sa copiezi de la colegi rezolvarile ca nu da teorie. teorema lu Th o poti scrie pe foaie, apoi se aplica ft simplu.ariile la fel ( triunghiuri,trapetz,patrat,cam astea erau nu?)la partea de algerbra poti doar sa fi atent. poate sa.ti dea formule de calcul. cele cu (a+b)(a-b) etc... la trapez,sa stii de cate feluri este,aria lui, inaltimea ( daca ai o problema de rezolvat nu uita sa duci INALTIMEA ) si la paralelogram tot asa, cum arata si aria. ( asta poti srie pe " ciorna " ). teza in sem 1 este cea mai simpla! Succes sa vii cu 10 ca altfel de suparam da?
Paiii scrieti pe niste biletele rezultate sau exercitii probleme... capseazale sa nu se imprastie si te prefaci ca ai terminat si stai cu privirea in jos uitandu`te la biletele si dupa mai scrii akl;] sau scrieti pe mana da pe mana se vede...
Ai grija sa nu iei 1! pai iti scrii cu creionul formule calcule etc (ce sti u ca iti da) pe o foaie mare si dubla de mate, o intorci pe partea pe care n-ai scris in asa fel incat sa nu se vada si o bagi in foaia de ciorna, si pur si simplu te uiti dar ai grija sa nu te prinda. daca nu stai in prima banca e simplu rau! funda?
adytza0700 întreabă:
Adi1987 întreabă: