| XxAlexandruxX a întrebat:

Am facut contestatie la matematica oare imi creste ceva? Chiar daca stiu ca nu are ce sa corecteze din nou pentru-ca nu am facut mai nimic? sad

6 răspunsuri:
| Andreibobo a răspuns:

Iti scade daca nu ai scris nimic

| ulysses a răspuns:

Nu prea cred, contestatiile sunt facute pentru a revizui unele greseli facute de evaluatori nu pentru a creste ca prin minune o anumita testarehappy

| INSOLINYO a răspuns:

Dacă ştii că nu mai are ce să-ţi corecteze bun şi totuşi ai făcut contestaţie îţi poate da acelaşi punctaj pe care-l ai sau poate să ţi-l scadă.

Succes!

| Madytzaa a răspuns:

Daca nu ai scris mai nimic si ti-a dat nota exacta pe ceea ce ai scris nu are ce sa mai iti creasca, dar daca ai mai facut ceva si ei au uitat sa iti puna acele puncte o sa iti mai creasca.

| Pimpux a răspuns:

Esti pamant. pai daca nu ai scris nimi, pe ce mama naibii ai vrea sa iti dea nota? pune mana pe carte si lasa cretinismele

| LNK a răspuns:

Imi explici si mie la ce naiba ai facut contestatie daca tu stii ca nu ai facut mai nimic?
Sa te afli si tu in treaba, nu?
Contestatiile se fac numai cand esti sigur ca ai facut mai mult si ca meritai mai mult.
Exista posibilitatea ca acum sa iti si scada nota, pentru ca daca faci contestatie nu inseamna neaparat ca iti creste nota ca prin minune.