| hallo a întrebat:

Am facut niste prostii la scoala ...si acum trebuie sa ma transfer pentru ca daca raman aici mi se scade nota la purtare la 7 sau ceva de genu. asa mi-a spus diriga. Oricum voiam sa ma transfer. problema e ca nu stiu ce sa ii spun la directoru de la scoala noua. adica de ce as vrea sa ma transfer in clasa a 8a din sem 2 la el la scoala? Deci mi-ar trebui niste pretexte laughing in afara de "Vreau sa ma transfer aici pentru ca este o scoala mai buna " pentru ca eu vin de la o scoala care se presupune ca e mai buna decat asta. dau funda!tongue

Răspuns Câştigător
| silvia177 a răspuns:

Ehh ce sa-i spuy? Pay ii zicy ca ai venit aici pentru ca la scoala cealalta nu ti-a placut si profesorii au fost prea dury cu tine si ca ai iti place mai mult si ca aici vroiai sa mergi de prima data, doar ca nu prea ti-au permis parintii, dar acum iti perimit si ca iti place foare mult scoala asta! Succes! Si de data asta fi si u mai cuminte!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scoala asta e mai aproape ( il doare fix in pix ca sa transferat 1 elev )

| Mirruna a răspuns:

Hei, el o sa iti vada situatia scolara scris negru pe alb. deci. nu cred ca ai avea nici o sansa sa pari BUN. parerea meathinking

soothe
| soothe a răspuns:

Eu nu m-as transfera. Macar aici te stiu. Stai de vorba cu diriga si spune-i ca ai sa te schimbi si ii promiti ca nu are sa aiba motiv sa se planga de tine. Fa un plan in 5 puncte, scrie... cu promisiunile tale si cum intentionezi sa le pui in aplicare. Spune-i ca peste 3 luni veti revedea planul si modul in care l-ai respectat. Nu te astepti sa fie perfect dar macar incerci.
Spune-i ca iti ei responsabilitatea pentru ce ai facut pana acum (daca esti barbat), ca daca vrea sa iti spuna 7, asta este, insa ii promiti solemn ca nu are sa aiba motiv pe viitor sa se planga de tine si ca nu ii va parea rau. Fii barbat Coane! Prostiile le faci acasa cu prietena ta nu la scoala!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Votez cu soothe!

| mirunaana a răspuns:

Daca ai pile nu te mai intr nimeni nimictongue