Daca minorul te va reclama la conducerea scolii se poate sa-ti scada nota la purtare. Ce masura disciplinara se va lua depinde si de comportarea ta anterioara, respectiv daca ai avut sau nu si alte abateri disciplinare.
Nu am abateri anterioare si ne-am cerut scuze doar asa, din fuga. Deci? Opinia ta?
Nu cred ca te va reclama. Chiar daca te reclama cred ca o sa primesti doar o observatie, cel mult un avertisment sau o mustrare scrisa.
Da dar faza este ca chiuleam si la ce nebuni sunt astia de la mine de la scoala... in orice caz, merci!
Ar fi trebuit macar sa va cereti scuze.
Daca parintii copilului fac o reclamatie, se poate intampla orice.
Pff, tin minte cand eram in generala ca am dat peste unu mic, nu mai stiu in ce clasa eram, a 7-a sau a 8-a, am dat peste unul de a 3-a [programul era sucit, stiu], a cazut pe burta si a alunecat jumatate de metru pe beton asa m-au vazut 2 profesori, m-au certat dar nu mi-au scazut nota la purtare, acum depinde de cat de cuminte ai fost pana acum sau cat de bine te intelegi cu profesorii mai mult ca sigur copilul ala daca nu i-ai facut probleme sau nu l-ai suparat cu nimic nu te va spune stai calm ca n-ai de ce sa te temi!
Stai lin, altii fumeaza tigari electronice in pauze si nu se iau masuri. Daca nu i-ai rupt ceva e ok. Nu-ti fa griji.
Probabil doar s-a speriat, nu cred sa anunte un profesor, ceva.E bine ca nu s-a lovit, putea sa fie mult mai rau, de acum incolo sa fii mai atent ca uite asa intr-o secunda de neatentie se intampla o nenorocire Doamne fereste.Stai linistit, nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji.
Doar in cazul in care copilul va reclama unui profesor. Dar nu stiu neaparat daca doar pentru o greseala ca acesta va va scadea mdia la purtare.Adica daca copilul nu are rani grave nu cred ca veti ajunge la o astfel de problema.Cel putin va va tine un profesor morala sau poate veti avea o discutie cu parintii acelui copi.Dar oricum daca nu va cunoste nu cred ca va mai tine minte. Si oricum nu cred ca va va reclama.
Depinde cat de grav a fost. daca doar a cazut si nu a inceput sa planga cred ca nu iti va scadea nota
Hai ma doar pentru ca a cazut si el un pic iti faci griji... Nu are cum crede-ma ca nu se va imtampla asta