| AlexBazzy a întrebat:

Am facut un accident la scoala.

Plecam de la ultima ora in fuga si am impins un prieten intr-un copil de clasa a 5-a, copilul a cazut pe burta ne-a intrebam ce facem si a plecat mai departe, fara ca eu sa-l vad atat de vatamat. Nu avea nimic.

Ce se poate intampla? Mi-e frica de nota la purtare...

13 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca minorul te va reclama la conducerea scolii se poate sa-ti scada nota la purtare. Ce masura disciplinara se va lua depinde si de comportarea ta anterioara, respectiv daca ai avut sau nu si alte abateri disciplinare.

| AlexBazzy explică (pentru Ioandelasal):

Nu am abateri anterioare si ne-am cerut scuze doar asa, din fuga. Deci? Opinia ta?

| Ioandelasal a răspuns (pentru AlexBazzy):

Nu cred ca te va reclama. Chiar daca te reclama cred ca o sa primesti doar o observatie, cel mult un avertisment sau o mustrare scrisa.

| AlexBazzy explică (pentru Ioandelasal):

Da dar faza este ca chiuleam si la ce nebuni sunt astia de la mine de la scoala... in orice caz, merci!

| SkyPilot a răspuns:

Ar fi trebuit macar sa va cereti scuze.
Daca parintii copilului fac o reclamatie, se poate intampla orice.

| RB26DETT a răspuns:

Pff, tin minte cand eram in generala ca am dat peste unu mic, nu mai stiu in ce clasa eram, a 7-a sau a 8-a, am dat peste unul de a 3-a [programul era sucit, stiu], a cazut pe burta si a alunecat jumatate de metru pe beton asa laughing m-au vazut 2 profesori, m-au certat dar nu mi-au scazut nota la purtare, acum depinde de cat de cuminte ai fost pana acum sau cat de bine te intelegi cu profesoriiwinking mai mult ca sigur copilul ala daca nu i-ai facut probleme sau nu l-ai suparat cu nimic nu te va spune laughing stai calm ca n-ai de ce sa te temi!

| AlexBazzy explică (pentru RB26DETT):

Mie-mi e sa nu-i fi stricat telefonul sau ceva. nu mai stiu daca-l avea in mana sau nu.

| soloangel01 a răspuns:

Stai lin, altii fumeaza tigari electronice in pauze si nu se iau masuri. Daca nu i-ai rupt ceva e ok. Nu-ti fa griji.

| biencutza123456 a răspuns:

Probabil doar s-a speriat, nu cred sa anunte un profesor, ceva.E bine ca nu s-a lovit, putea sa fie mult mai rau, de acum incolo sa fii mai atent ca uite asa intr-o secunda de neatentie se intampla o nenorocire Doamne fereste.Stai linistit, nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji.

| Diannee14 a răspuns:

Doar in cazul in care copilul va reclama unui profesor. Dar nu stiu neaparat daca doar pentru o greseala ca acesta va va scadea mdia la purtare.Adica daca copilul nu are rani grave nu cred ca veti ajunge la o astfel de problema.Cel putin va va tine un profesor morala sau poate veti avea o discutie cu parintii acelui copi.Dar oricum daca nu va cunoste nu cred ca va mai tine minte. Si oricum nu cred ca va va reclama.

| Marria_Adelina_1998 a răspuns:

Depinde cat de grav a fost. daca doar a cazut si nu a inceput sa planga cred ca nu iti va scadea nota

| SanzianaM a răspuns:

Hai ma doar pentru ca a cazut si el un pic iti faci griji... Nu are cum crede-ma ca nu se va imtampla asta

| MariaAlina29 a răspuns:

Daca nu esti vinovat, spui. cel mai bine povesteti cum s.a intamplat!