anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost astazi sa ma inscriu la liceu, m-am inscris dar doamna de acolo mi-a spus ca sa vin sa vad daca am fost admis dar eu nu inteleg ce vrea sa spuna ca deja sunt intrat la liceu si daca trebuie sa vin sa vad daca am fost admis in ce perioada trebuie sa vin?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca te-ai inscris la liceul unde ai fost repartizat atunci inseamna ca ai fost admis, nu mai trebuie sa mergi sa vezi asta.
Poate ti-a spus altceva si n-ai inteles bine, eventual sa vezi clasa in care ai fost repartizat.
P.S. Ce liceu si profil este?

2 răspunsuri:
| MembraTPU a răspuns:

Inseamna ca ti-a spus sa vi sa vezi daca ai fost admis.Ca sa afli in ce perioada trebuie sa intri iti recomand sa o suni pe doamna respectivaa sau sa incerci sa afli numarul de telefon al liceeului si sa te prezinti, iti ceri scuze ca nu ai inteles cand trebuie sa vi la liceu pentru a vedea daca esti admis si gata. Sper ca te-am ajutat, Funda?

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai înţeles bine ceea ce ţi s-a spus sad
NU ai de ce să verifici dacă ai fost admis/ă din moment ce ai fost repartizat/ă la acel liceu!

Cel mult, dacă au fost mai multe specializări cu ACELAŞI cod ( pe Fişa de înscriere ), atunci va trebui să verifici în ce clasă şi la ce specializare ai fost repartizat/ă...

Toate cele bune!