| sara2523 a întrebat:

Am fost la olimpiada la romana faza pe municipiu si am luat peste 100 puncte. As vrea sa stiu dupa ce criteriu se aleg cei ce vor merge mai departe:cei care au luat peste 100 de puncte sau este alt criteriu? Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Decrepit a răspuns:

Normal,faza municipala este echivalentul fazei locale.De la faza locala la judeteana, ajungi cu minim 90 de puncte din totalul de 120.

Dar un lucru nu inteleg.De ce vorbesti tu de municipala, adica locala, cand ieri a fost, in intreaga tara, etapa judeteana la romana?

| sara2523 explică (pentru Decrepit):

Ma rog, judeteana. Nu mam exprimat corect.

| NGheorghe a răspuns (pentru Decrepit):

Ce nu intelegi? Ea se lăuda și tu și alții ar trebui sa o felicitați.
Dar pentru că n-a scris corect: „Nu mam exprimat corect."... Eu o penalizez, a rămas cu 99 de puncte.

| sara2523 explică (pentru NGheorghe):

Nu ma laud...doar vreau sa stiu deoarece nu am rabdare pana la ora de romana de maine. Si ce daca m-as lauda, nu am cu ce sa ma laud? Macar au aduc onoruri Bucurestiului, nu ca altii.

| NGheorghe a răspuns (pentru sara2523):

Ha, ha ai intors-o asa repede? inca din a doua propozitie? big grin
"Macar au aduc..." 98 de puncte.
Cat despre onoruri, da, sunt frumoase. Numai vezi tu, si Milosovici aia, dupa ce a luat medalii de aur s-a dus sa-si pozeze fundu prin Japonia ca sa aiba toti obsedatii la ce sa se uite. Ce sa mai spui? DACA ALTFEL CHIAR NU STIE sa faca bani, ea si altele care aduc onoruri, atunci sa ii foloseasca sanatoasa.

(Felicitari!)

4 răspunsuri: