anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost la spital sa vizitez o nepoata bolnava. Pe hol, am cunoscut un "puradel" bolnavior. Bunica-sa il lasase plocon acolo, de vreo saptamana, si am inteles de la el ca mai statea vreo saptamana, sub observatie-tratament. Maica-sa era prin Spania, la cules de cocofifi, iar taica-su prin puscarie. Alte neamuri nu avea, nu il vizitase nimeni. Avea saracul, prin mila oamenilor, ceva hainute si pampersi, mai primea niste dulciuri, sucuri, dar se plictisea de moarte.
Eu m-am dus pana acasa, si am facut curat in dulapul copiilor. Am luat toate jucariile lor inca bune, dar de care se plictisisera si nu se mai jucau cu anii, si le-am dus la spital. A fost toata lumea multumita, au incropit infirmierele ad-hoc intr-o rezerva nefolosita un fel de camera de joaca pentru copiii din saloane, si fiecare si-a vazut de treaba mai relaxati.
Voi ce ati facut / ce faceti cu jocurile si jucariile inca bune pe care le aveti, dar nu le mai folositi?

42 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Poate suna ciudat ceea ce o sa-ti spun; baiatul meu e acum mare,a plecat departe de casa si,in lipsa lui,am scotocit prin sertarele si dulapurile sale si am aflat o multime de jucarii:unele simple:pusti, tancuri, masinute, pe care le-am dat un or nepoti de sora sau frate, mai tineri.Dar, in fata unora, despre care nici nu stiam ca exista-acum stiu ca-si cumpara si copiii jocuri nu asteapta numai sa le primeasca-am ramas foarte surprinsa si am inceput sa ma joc eu insami cu ele.Am gasit un cub Rubik cu toate culorile amestecate si,spre rusinea mea,n-am reusit nici pana azi sa le armonizez, am gasit un fel de stative din lemn cu sfori trecute prin diverse orificii si care, am inteles, trebuiau scoase-sforile desigur,-am gasit niste sfori cu noduri ciudate si nu ma ducea mintea cum sa le desfac decat asa cum a facut Alexandru la Gordium, s.a.m.d.Concuzia:cu pustile, tancurie, masinutile se joaca niste copii adevarati, rude sau straini, dar cu celelalte ma joc eu insami de cand stapanul lor a plecat.Si,dupa cum merg treburile, ma voi mai juca multa vreme...

| anonim_4396 explică (pentru April):

Eu am facut rubikcubul ala si joculetele cu sfori :P
http://ro.wikipedia.org/wiki/Cubul_Rubik

| April a răspuns (pentru anonim_4396):

Ei,cu Rubikul am speranta ca-l voi aranja vreodata; dar cu joculetele cu sfori, slaba nadejde! Esti bun daca tu ai reusit.E teribil de interesant dar cand crezi c-ai sa scoti sfoara constati ca mai rau ai incurcat-o.Multumesc pentru linkhappy

Eu fac cubul in 5 maxim 5 minute, din orice pozitie. Chiar si din picioare!

Chestie de atentie. Ma mai leg din cind in cind de ele sa ma mentin in forma laughing Deh, in curind va trebui s-o invat si p-aia micawinking

Chiar si in pozitia in care stai, lenevos, pe trunchiul ala de secvoia, de baobab, sau ce-o fi el?

ISunt afona de tot la avatare,nick-uri si alte chestii,dar acum ma fulgera o banuiala:nu cumva o cheama Fifi p-aia mica?(Scuze,daca fac vreo gafa! Poti sa nu-mi raspunzi daca e delicata problema.Dar daca e gafa, spune-mi cum o cheama, daca vrei. Tatii pun fetelor lor, daca li se permite, cele mai interesante nume.)

Fifi e nume de ciine laughing Da' nu m-as mira sa aud pe strada un racnet "Fifi, ce dreak stai fa in dreptul vitrinei? Hai ca pling puradeii de foame" laughing Asta pentru ca la un moment dat, o colega facuse o lista cu nume ciudate, te doare capu' daca vezi lista aia. Cele mai nevinovare erau alea din care poti face o ciorbica "Morcov, Ceapa, Castravete"... In fine, aia mica e timida, nu vorbeste de ea in public (poveste veche)winking

Ei,ma simt stingherita.Am patit si eu ca vestitull Irimia, cu si mai vestita lui oiste.Sa ne auzim de binehappy

Da-l naibii, ce stie el ce e aia o Fifi! O Fifi e o floare, o margareta vorbareat*za si zambareat*za, de pe Minimax. Seamana cu fiicele mele, numai ca e nitel portocalie la petale. Ale mele au petale blonde, respectiv brunete (nu ma intreba de ce sunt soiuri diferite, intreab-o pe ma/sa!).
Vrei si poze sa te convingi? Am una cu Fifi minimo si Fifi maximo la set, de crapa cainii de ciuda ca le cheama ca pe icoanele din biserici!

| MidnightLady a răspuns (pentru anonim_4396):

Si ce te lauzi? Si ioo l-am facut. :)
http://i.imgur.com/mEzGp.jpg

| anonim_4396 explică (pentru MidnightLady):

Bruneto, cubul ala nu trebuia facut... challenge-ul la el era sa il scoti din țiplă! Stii ce greu ies unele chestii din țiplă in ziua de azi?

Doamne,sigur ca vreau! M-as uita la ele si te-as compune pe tinehappy.(Daca Alexandra vede ce tatic duios esti, sigur iti va ierta toate pacatele stilistice si de orice ordin, savarsite pe TPU!)

E pe drum... vezi in mail.
PS. sa nu incepi sa-mi trimiti scrisorele roz cu urme de ruj, dupa ce ma admiri in toata spendoarea mea laughing

O impresie mai puternica decat cea traita de mine citindu-te nu poate fi vazandu-te.Asa ca nu-i nicio primejdie sa primesti scrisorele rozhappy

| April a răspuns (pentru April):

O,Doamne,sunteti minunati impreuna! Sa nu pleci niciodata de langa aceste adorabile fetite.Sunt incredintata ca cea mai importanta misiune in viata unui om e aceea de parinte. Si cel mai mare pacat-daca exista pacate pe lumea asta-e sa inseli increderea unor fiinte inocente.Din toata inima va doresc sa fiti fericiti in tote zilele vietii voastre.Multumesc de incredere.

Boon! Acum e timpul sa-mi dai la schimb o poza cu tine goala, sub visin rolling on the floor

| MidnightLady a răspuns (pentru anonim_4396):

Apai de unde era sa stiu ioo? Di ce nu scriu instructiuni clare, ioo l-am rugat pe frate-mi-a sa mi-l scoata din tipla si m-am bucurat ca un copil cand am reusit sa-l fac.

L.E.: no, priviti si va minunati ce-o scos robo din frate-m.i.o.

Dar nu stau niciodata goala sub visin! Mi-ar fi rusine de randunelele care in fiecare dimineata sporovaiesc pe linia mea de telefon; nu stiu ce tot spun ele, dar imi inchipui ce-ar spune daca m-ar vedea asa cum spui.Doar daca mi-as pune o cravata rosie,precum cea a lor, cred ca nu s-ar mira prea tare; dar te-ai mira tu, caci mi-ar lipsi pantofii! Asa incat, daca vrei cu tot dinadinsul, nu pot decat sa-ti trimit una imbracata printre ratuste.Numai ca n-am facut-o inca...

Nu, merci... prefer sa visez la tine goala, ca la o nimfa/zana/muza/naiada a padurii... deh, sunt un romantic visator! rolling on the floor

Vezi,de-aia Homer n-a descris-o niciodata pe Elena; ne-a spus doar ca era nespus de frumoasa; si fiecare si-o inchipuie dupa puterea sufletului sau.Asa incat nici n-am sa fac vreodata poza, si voi ramane, spre binele relatiei noastre "conversative", ce vrei tu.Noapte buna, tie si celor pe care-i iubesti.

Pa si pupu. Ma duc sa-mi fac handover-ul, ca maine plec acasa, in concediu, vreo luna. Sper sa imi fi inflorit si mie nucul din gradina...

Concediu placut; dar sa fii atent:florile nucului sunt extrem de modeste; trebuie sa le iubesti mult ca sa le poti vedea! Dar:"nu m-ai fi cautat, daca nu m-ai fi gasit."Sa va bucurati de concediu!

Chiar sint curios cum i-ar sta sa iubeasca florile devil

| Dumnezău a răspuns:

Eu le-am pus pe panoplie, coane, nu le vand nici mort, pe dracii din plus ce ii am ii trageam de urechi acum 13-14 ani,nu renunt la ei,imi plac prea mult si uneori ii mai chinui.Ei,reminescente si nostalgii! Pe alea ce nu le mai folosesc,le mai mut din cand in cand, ca sa nu le las sa mucegaiasca, le mai incerc uneori, mai bag un Piticot, un Shelby cu luminite de-acum 10 ani, si multe altele, nu vreau sa fac share-uiala cu altii, nu la nivel de jucarii, cel putin.

| EmaS a răspuns:

Stiam eu ca in spatele acestui avatar se afla un om cu un suflet nobil si o inima mare! La fel as fi procedat si eu.

| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

Bravo laughing

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu te mai deranja! :p

Initial ai scos doar limba.
Nu stiu de ce ai reeditat sa-mi spui de deranj. Nu ma deranjez decit daca maninc prune si beau lapte batut laughing

Tu esti deranjat de obicei!

De impertinenta prostilor din jur.

Stai linistit ca nu te intrec.

Nici nu poate fi vorba de intrecere, intre noi doi. Tu esti singura care incerci sa atragi oite in secta ta.

P.S. iar ai inceput sa-mi stergi abuziv postarile.

Nici macar nu ma deranjez sa ti le raportez.

O fac prozelitii tai.

Nu ma compromit chiar asa. Sunt suficient de matura ca sa imi apar singura cauza. Am si eu principiile mele.

Faptele tale dovedesc exact contrariul vorbelor.

Nu stiu despre ce fapte vorbesti. Poate ti le-au sters chiar adminii.

| foxsilver a răspuns:

Frumos gestul tau! Si eu la fel as fi facut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu as fi folosit smartpohonul ala de la intrebarea cealalta, sa filmez reactiile alora dupa plecarea ta: "hai ba ca am mai pacalit un fraier" laughing

| Yasmine18 a răspuns:

Eu as fi facut la fel ca tine.

| 123branzapute123 a răspuns:

Eu le tin undeva ascunse si cand cresc ma uit la ele sau mama mea le da unui om sarac care are multi copii

Întrebări similare