anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost la spital sa vizitez o nepoata bolnava. Pe hol, am cunoscut un "puradel" bolnavior. Bunica-sa il lasase plocon acolo, de vreo saptamana, si am inteles de la el ca mai statea vreo saptamana, sub observatie-tratament. Maica-sa era prin Spania, la cules de cocofifi, iar taica-su prin puscarie. Alte neamuri nu avea, nu il vizitase nimeni. Avea saracul, prin mila oamenilor, ceva hainute si pampersi, mai primea niste dulciuri, sucuri, dar se plictisea de moarte.
Eu m-am dus pana acasa, si am facut curat in dulapul copiilor. Am luat toate jucariile lor inca bune, dar de care se plictisisera si nu se mai jucau cu anii, si le-am dus la spital. A fost toata lumea multumita, au incropit infirmierele ad-hoc intr-o rezerva nefolosita un fel de camera de joaca pentru copiii din saloane, si fiecare si-a vazut de treaba mai relaxati.
Voi ce ati facut / ce faceti cu jocurile si jucariile inca bune pe care le aveti, dar nu le mai folositi?

42 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

Initial ai scos doar limba.
Nu stiu de ce ai reeditat sa-mi spui de deranj. Nu ma deranjez decit daca maninc prune si beau lapte batut laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru April):

Chiar sint curios cum i-ar sta sa iubeasca florile devil

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu esti deranjat de obicei!

anonim_4396

De impertinenta prostilor din jur.

| Dumnezău a răspuns:

Eu le-am pus pe panoplie, coane, nu le vand nici mort, pe dracii din plus ce ii am ii trageam de urechi acum 13-14 ani,nu renunt la ei,imi plac prea mult si uneori ii mai chinui.Ei,reminescente si nostalgii! Pe alea ce nu le mai folosesc,le mai mut din cand in cand, ca sa nu le las sa mucegaiasca, le mai incerc uneori, mai bag un Piticot, un Shelby cu luminite de-acum 10 ani, si multe altele, nu vreau sa fac share-uiala cu altii, nu la nivel de jucarii, cel putin.

Stai linistit ca nu te intrec.

anonim_4396

Nici nu poate fi vorba de intrecere, intre noi doi. Tu esti singura care incerci sa atragi oite in secta ta.

P.S. iar ai inceput sa-mi stergi abuziv postarile.

Nici macar nu ma deranjez sa ti le raportez.

anonim_4396

O fac prozelitii tai.

Nu ma compromit chiar asa. Sunt suficient de matura ca sa imi apar singura cauza. Am si eu principiile mele.

anonim_4396

Faptele tale dovedesc exact contrariul vorbelor.

Nu stiu despre ce fapte vorbesti. Poate ti le-au sters chiar adminii.

Întrebări similare