| StewartCassie a întrebat:

Am fost propusa ca presedinta a scolii si...nu prea stiu ce planuri sa fac. Trebuie ceva care sa placa tuturor si care sa fie pentru toate clasele. Am zis sa pun cateva concursuri, dar nu stiu ce sa contina concursurile. Aveti idei? Funda!

1 răspuns:
| InutzZa a răspuns:

Pai o idee ar fi ca sa fie intrecere la note.Cel care are cele mai multe note bune,adica de zece si poate sa fie si noua,opt nu stiu,tu alegi si cistigatorul ar trebui sa fie premiat sau primii trei acolo,numai ca nu cu diplome cum fac multi(pentru ca diplomele se ofera de director si numai cu merite deosebite,nu pentru un concurs),altceva care sa le fie drag sa se intreaca.Un mic cadou, face mai mult de cit o diploma.

Ar fi frumos ca la sfirsit de saptamana sa fie un concurs cu cea mai frumoasa idee, creatie proprie(poetii, desene-desenele desigur fererinduse la un obiect anume(sa aleaga participantul sigur ce obiect)eseeuri, povestiri scurte ..etc) si dupa, sau poate urmatoarea saptamana de facut serate, de pregatit cintece..etc. Idei de genu ar fi frumos.

sau poate si sa creezi concursuri de genu "Si noi avem talente" si fiecare sa isi demonstreze talentele, sau poate concursul ca cea mai frumoasa sceneta. Daca stai si te gindesti putin iti vin idei.