Greva asta, intr-un fel mi se pare corecta, dar intr-un alt fel nu. E drept ca profesorii au salariul mic, dar cred ca a fost un risc pe care si l-au asumat. Dar, mi-am pus problema si intr-un alt mod. Da, profesorii au salariul mic, dar niciodata nu se aduce vorba de noi! Noi, care primim alocatia pe luna cat primesc altii intr-o zi. Nu cred ca ar putea trai cu atat de putini bani. Pe deasupra, trebuie sa suportam si greva profesorilor, care se pare ca nu mai inceteaza odata. Daca nu sunt multumiti, sa demisioneze si sunt sigura ca vor fi altii care vor veni in locul lor, si vor fi multumiti. Era si o vorba, " nemultumitului i se ia darul ", da, cred ca asta se va si intampla daca nu vor inceta.
Şcoala se termină pe 11 iunie pentru că începe noul an şcolar pe 13 septembrie.
Problema profesorilor dacă continuă greva este că pierd la salariu, în schimb statul economiseşte 15 mil. în fiecare zi de grevă.
Parere fff proasta despre concedierea profilor
oricum, cred ca este un bluff(nu cred, sub niciun motiv, ca poate fi concediat cineva doar pentru ca a participat la o greva; dar cum traim in romania si asta ne ia tot timpul...)
Pai pe 11 iunie stiu si eu ca luam vacanta asa ca nu e o noutate dar de`abia astept.
Greva e unul drept al cetateanului in tarile democratice. E absurd sa fii concediat pentru asa ceva, dar normal, Romania e tara tuturor posibilitatilor. Ce sa zic... ne-ndreptam spre dictatura.
Ei bine, parerea mea este ca unii au dreptate sa faca greva, dar altii cu siguranta nu, unii au salarii foarte foarte foarte mari pentru munca pe care o fac, si mentionez "munca" in ghilimele : vorbesc despre invatatorii care au liber weekendurile, vacanta, au si sporuri, plus salariul si mai fac unii si meditatii. Aceasta este aprerea mea despre unii. In schimb, altii, ca cei de la tara au salarii ffff mici pentru cat de mult muncesc, acum, nu stiu, aceasta este doar parerea mea
Din cate stiu eu, in fiecare an pe 11 iunie se termia scoala. Sa nu zic de cei mici care au luat vacanta astazi.
Anul trecut tot pe 11 iunie am luat vacanta.
anonim_4396 întreabă: