Simbolul infinitului (5. 1) a fost descoperit in anul 1655 de catre matematicianul John Wallis si a fost botezat 40 de ani mai tarziu de catre Bernoulli "lemniscus", ceea ce in latina inseamna "funda".
http://images.google.com/......tp?/imgres r:0, s:0&tx=65&ty=16
Infinit.care poate fi spre + sau spre - depinde... daca estei doar infinit, atunci este spre + de obicei.
bafta
Inseama infinit si este cu + adikca de la 0 pana la infinit
si cu - care este de la 0 pana la la infinit dar la numerele negative
-4 -3 -2 -1 0
Inseamna infinit. Daca ai asa(de exemplu):1, 2, 3...si semnul acela inseamna ca in fata mai sunt un infinit de numere. Sper ca te am ajutat, pusi.
Semnul 8 in lateral inseamna infinit daca este cu plu este plus infinit si daca este cu minus este minus infinit. Din cate stiu se invata in clasa a 5 a... cel putin eu asa am invatat
Semnul infinitatii, deoarece un 8 nu se sfarseste niciunde la fel ca si un cerc, dar numai ca sa nu se confunde cu 8 l-au pus pe dos. Daca are + inseamna ca este +infinit iar daca este - se considera -infinit
Infinitul este ceva care nu se termina niciodata.
Semnul care seamana cu un 8 se numeste infinit daca are + in fata este +infinit, iar daca are- se numeste- infinit se invata parca pe a8a succes in continuare
o infinitate, acest semn este pus la matematica adica ex: cum ar venii sa numeri de la 1, pana ti se termina viata...
adica cum ai numara toate stele dupa cer
sper ca ai inteles :*:*:*pupici
E infinit ala + sau - trebuie sa specifice. nu exista funde si inimioare si stelute si panselute in matematicaa
Curiosul999 întreabă: