| NICKSOOO a întrebat:

Am inteles ca daca m-am invinetit trebuie sa stau cu gheata in locul invinetit timp de o ora apoi sa ma dau cu crema de galbenele pentru a grabi procesul; insa eu nu suport foarte mult timp, nici macar 1/2 ora gheata pe mana; daca stau, desi nu suport pot pati ceva si mai grav? Ce sfaturi imi puteti da? va rog luati in seama intrebarea mea; orice raspuns imi poate fi folositor...

Răspuns Câştigător
| Florennce a răspuns:

Pai, nu trebuie neaparat gheata, poti sa folosesti si o compresa rece. si nu trebuie sa stai mult nici cu gheata nici cu compresa, cam 15 min sunt de ajuns. Cu siguranta ca nu or sa se vada efectele imediat, trebuie sa treaca 1 zi sau 2. Gheata sau compresa rece, ajuta la refacerea vaselor de sange ( capilare) care s-au spart odata cu lovitura, sau din cauza varicelor.( Asta o stiu de la Biologie si Sanitarii priceputi ) Griji, nu ai de ce sa-ti faci, pentru ca iti va trece. Daca e hematom trebuie sa iti pui de mai multe ori gheata si compresa rece cu apa dar nu sta foarte mult cu ele pentru ca iti poate degera locul, poti sa iti pui apoi sa faci o pauza de 1 ora sau 2. Daca ai doar o simpla vanataie, nu e nimic! Deci, asculta sfatul meu si stai linistit/a pentru ca nu o sa ti se intample nimic!

3 răspunsuri:
| PotatoMustDie a răspuns:

Trece in vreo 2 zile, dar suntem curiosi, cum te-ai invinetit?

| Madenstein a răspuns:

Nu patesti nimic daca stai cu gheata o ora. Iti spun din experienta. Eu am stat si mai mult, dar nu iti recomand mai mult de o ora.

| Killer_5066 a răspuns:

Te-ai invinetit asta e. Daca nu faci nimic o sa iti treaca in cateva zile. Fundabig grin