anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am inteles ca nu se mai dau teze unice. sincer mie nu imi prea convine chestia asta. presupun ca este mult mai greu cu adimterea si astea.aiurea chestia astathinking si cat despre admiterea la liceu. nu stiu ce profil as alege. la mate nu ma prea pricep.sau mai bine zis nu imi place nimic ce are legatura cu matematica:d. imi place f mult romana. m-am apucat sa scriu si o carte, asa in timpul liber imi face placere. ce licee sunt mai bune referitor si la elevi, din bucuresti?happy

3 răspunsuri:
| Bianca_4346 a răspuns:

Mie imi convine chestia cu scoaterea tezelor...la mine in oras toti cei de la tara au venit cu medii uriase pentru ca au fost lasati sa copieze... iar colegii mei care au trecut la liceu abia au intrat...straight face

| apes21 a răspuns:

Da am auzit si eu chestia asta straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru tine si pentru ceilalti care veniti din urma.ma bucur ca este criza caci s-a cam terminat cu cumpararea diplomelor, de bac si de inginer.care au reusit in acesti ultimi 5 ani, bravo lor. vor trebui sa-si puna in aplicare cunostintele, fiindca asta li se va cere.si valoarea si pregatirea isi vor spune cuvantul. voi puneti mana si va pregatiti si invatati fiindca trebuie infiderent daca va place sau nu.