6,60 dar pe cine am intrebat mi-a zis ca intru sigur
Da,ai sanse sa intri.Nu e sigur, dar sanse sunt
Sa te transferi dupa primul semestu, nu e mult vreo 3-4 luni (naiba stie) mult o sa fie recapitulare si dupa media de admitere nu o sa fie cerinte prea mari, daca stii ca nu le ai cu matematica sa-ti faci tema mereu bine intrebi pe cineva te descuri si pote o sa te mai treaca profu cu vederea, eu unul ma duc pe mate-info la unul dintre cele mai bune licee din tara si sunt 100% sigur ca in primul semestru totul va fi "gangsta" deoarece profi in general dau not mari la boboci pentru incurajare.
Am citit scurta ta povete legata de greseala la romana, poti sa-i spui asta si drigintei doar atat, o sa afle si restul profilor sti ce "radio" e in cancelarii.
In primele 2 saptamani (maxim) trebuie sa-ti masori bine nivelul pate o sa ai nevoie de meditatii, daca nu te descurci financiar roaga un coleg.
Legat de dieferente ele sunt usoare mai ales in cadrul acceluiasi liceu, de regula iti mai soptesc supraveghetori si la romana si engleza nu o sa fie probleme deoarece e la fel la m-info ca la filo nu stiu exact daca se face latina la mate-info dar aici cred ca o sa inveti mai mult singura. Bafta!
Andreea0070 întreabă:
anaadiaconu întreabă: