Se da teza la romana, istorie sau geogra si :
in clasa 9 la logica
in clasa 10 la psihologie
in clasa 11 la economie
in clasa 12 la filozofie
Bacul il vei da la:
In primul rand dai la romana, apoi dai la istorie/geografie(la alegere) apoi dai la una dintre urmatoarele materi : Psihologie (faci intra a IXa )Logica(faci in a-X-a) Filozofie(faci intra aXIa) Ecomonie(faci intra aXIIa). La stiinte sociale NU se da bac la Mate, Fizica, Chimie.
Succes!
Bună.
Ştiinţe Sociale este un profil bun dar depinde şi de orietările tale în viaţă.
Avantajele sunt că începând din clasa a-XI-a nu mai faci deloc Matematică, Fizică, Chimie şi Biologie.
Teza se dă la Limba Română, Istorie sau Geografie la alegere, Limba Engleză şi Logică în clasa a-IX-a, Psihologie în clasa a-X-a, Sociologie în clasa a-XI-a, Filosofie în clasa a-XII-a.
Dezavantajele sunt că nu ai foarte multe opţiuni pentru a alege o facultate.
De exemplu, poţi da la Facultatea de Litere, Facultatea de Jurnalism, Facultatea de Drept, Facultatea de limbi străine, etc.
Mult succes pe mai departe!
La stiinte sociale dai la:
-limba romana oral si scris;
-la proba B o limba moderna oral;
-la proba D Geografie (clasa a XII-a) sau Istorie;
-la proba E Istorie sau Geografie, Logică şi argumentare, Psihologie, Economie, Sociologie, Filosofie;
-la proba F o limbă modernă scris(alta decât cea susţinută la proba B ), Matematică, Chimie, Biologie (probă scrisă), Educaţie fizică (probă practică);
Funda?
Hei.
si eu am fost la sociale.
teza dai la romana, istorie sau geografie, logica{in primul an} si eu am dat si la engleza, ca eram pe intensiv
dupa parerea mea, dezavantaj ar fi ca faci mate pana in a 12a, ca eu am vrut sa scap si de mate...
avantaje sunt mai multe, ca facand si filozofie si chestii din astea, poti sa dai mai usor la drept sau asa...
bafta la liceu!