Cu stiloul e cel mai indicat. Pixul cu gel se poate întinde pe foaie și după va fi considerat semn. Asigură-te că ai un stilou care să nu păteze și să te asiguri că ai suficientă cerneală în rezervor, sau îi pui o rezervă noua. Unii profesori pot ține cont și de acest aspect.
Wtf? Ba ma lasati in c. in pace? Ce-s mai figurile astea pe profesorii vostri, ii fac lucrare de 10 cu pixul de 1 leu, sa dea dracu sa-mi dea mai putin de 10. Hai sa fim seriosi, daca stii sa scrii cum sa te puncteze ma, sa ai scris descifrabil si ordonat in pagina si gata, atatea figuri cu stilou, cu gel cu rahat.
Si pentru raspunsul cu stiloul: daca difera culoarea de la inceputul lucrarii cu cea de la sfarsit? O sa am un degrade? (altfel scrie o cerneala abia pusa si altfel cand e pe terminate, nu?)
In primul rand, pentru taieturi nu ar avea voie sa iti scada, deoarece, la romana nu exista punctaj pe asa ceva, si in plus tu nu ai voie sa stergi ce ai gresit. Eu recomand pixul, deoarece poti scrie mai rapid cu el, si daca scrii si frumos este super bun, eu foloseam pilot friction pana-n semestrul 1 la final dupa care m-am schimbat pe pix pentru ca na. se sterge la caldura (nu mi s-a intamplat niciodata), dar nu vreau sa risc la examen.
Indicat ar fi cu stiloul, dar scrie cu ce te simti tu mai "comoda" si cu ce scrii mai frumos.Bafta!
CordovanRaul întreabă: