Stiu sa invat bine pentru ca imi impart timpul cum trebuie ca sa combin utilul cu placutul.
Nu las pe maine ce pot face azi
Nu sunt o fata lenesa.
Stiu sa invat nu doar la scoala ci si acasa mai ales din greselile pe care le fac.
Imi place sa fiu o fata constiincioasa...
Eu ti-am scris ideile. Improvizezi si mai aburesti tu din ele
Pai poti cauta pe google cam asa : tehnici de memorare, ai putea pune metode de invatare rapida sau daca nu poti pune metoda ta de invatat
In primul rand omul trebuie sa invete sa invete.adica sa iti faci un stil propriu de invatare.sa iti subliniezi cu culori,sa incadrezi frumos in pagina ideile,sa folosesti liniute, bulinute, sageti pentru ideile principale...etc.aceste procedee ajuta la invatare deoarece omul se foloseste de memoria vizuala care il ajuta sa isi aminteasca ceea ce a invatat.aceasta inseama a invata sa inveti.sper ca ti-am fost de ajutor. funda?... pusic
Pe tema "stiu ce invat" poti spune ca iti planifici foarte bine timpul inainte in asa fel in cat sa ai si chef de invatat.acorzi prioritate invatatului.nu inveti superficial dupa ce inveti repeti de cateva ori mai stai iar apoi recitesti...din aste poti dezvolta si tu macar 2 variante sper sa te fi ajutat
Sa incepem cu introducerea: ai putea incepe prin a scrie chiar despre incurcatura in care te-a pus aceasta tema.
Cuprinsul:
- incearca sa definesti ce inseamna pentru tine a invata
- la ce crezi ca iti foloseste acest "a invata", adauga si cateva exemple compuse din fraze mai lungi nu doar o propozitie si atat
- revino la titlu in sine si incearca sa explici cum inveti tu... cum memorezi mai usor, de ce unele lucruri ti se par mai usor de memorat si altele mai grele, de ce la unele materii inveti doar pentru note iar la altele iti place sa te implici mai mult...
-incearca sa faci si o comparatie intre felul in care inveti tu si felul in care invata ceilalti, fii sincera si scrie cum ti se pare ca e mai bine si de ce.
Incheierea: importanta pe care a avut-o aceasta tema pentru tine, daca te-a facut sa constientizezi anumite lucruri sau nu,
-sau ai putea sa tragi o concluzie scurta... stii sau nu sa inveti?
-
CordovanRaul întreabă: