zi si tu ca te`ai simtit rau sau ca a trebuit sa pleci pana undeva cu parintii in legatura cu o problema de famile
Am cateva scuze bune pentru u : mi-a fost rau, a dat masina peste varul meu mi-a murit pisica (cainele) a murit bunicami-u (unchimiu) mi-am lucsat glezna sper sati fi fost de ajutor
Depinde si unde ai fost.Nu crezi ca este bine sa vorbesti cu un parinte mai intai?!
Eu zic sa-i zici Adevarul, nu te invata sa minti de la virsta asta ca asa vei face toata viata.De fapt pa cine minti,, pe diriga sau pe tine?
Daca ai tai stiu ca ai ai lipsit, situatia se simplifica: Am avut o problema personala, cand va trece pe la scoala mama, va va confirma(eu am folosit-o si cand nu stia nimeni ca am chiulit, dar ulciorul nu a mers de prea multe ori la apa, la un moment dat si-a amintit diriga sa ii ceara mamei confirmare oups :-) ), ii poti zice una si mai BUNA! pur si simplu s-a blocat yala de la usa casei, ori spui ca nu mai mergea inchisa si erai singura acasa(mai plauzibil, drept urmare pana a venit cineva acasa a trebuit sa ramai acasa pentru a nu lasa casa descuiata), ori ca nu mai mergea deschisa, si ai ramas blocata :-)) eu am o imaginatie cam bolnava, inca una ffffft buuuuna. Pur si simplu ai avut niste probleme groaznice de stomac (din acelea care te obliga sa ai wc-ul mereu aproape) :-)) au pe astea le-am folosit si au mers de multe ori chiar si in exces! ciao, sper sa iti fi fost de folos
Spune-i adevaratul motiv pentru care ai fost "nevoita " sa lipsesti! Ai curaj? Sunt sigur ca nu. Si eu lipseam de la scoala, cu totii am chiulit cateodata, asa greu e sa -ti recunosti fapta din prima? Nu are sens sa stai stresata, intr-o stare de anxietate constanta, fiindu-ti frica ca se va afla! Mai bine zice adevarul si scapi de stres.
baga si u ceva...gen"m-am simtzit rau"meri la doctor iti faci o motivare si gata:p
Dom'diriginte(dom'soara diriga ) imi pare rau ca vineri nu am putut veni la scoala dar pur si simplu am crezut ca pic jos din picioare.Am fost chiar si la doctor si mi-a dat niste pastile(spui si tu algocalmin si paracetamol)))))) si mama nici macar nu m-a lasat sa ies din casa.Si cand te treci pe langa cabinetul doctorului cerei si o scutire.Iti va simplifica toata problema
Raspunsul tau aici. spune ca ai fost la bunici si ca ai venit tarziu si ca nu tei putut trezi
donustefania întreabă: