anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am luat 3 in teza la matematica si nu stiu cum sa ii zic mamei mele. Sunt clasa a 7a. Any ideas? Nu sunt atat de varza la materia asta, doar ca absolut nimeni nu intelege ce explica profesoara, in clasa a 4a eram olimpica, ajunsesem la faza pe municipiu. Acum... blank

Răspuns Câştigător
| liviu00 a răspuns:

Hai sa fim seriosi, daca ai ajuns la faza pe municipiu nu inseamna ca ai fost olimpica.
Ca nu explica bine profesoara e doar o parte a problemei. Alta ar fi ca nici nu lucrezi suficient. Exista culegeri cu exercitii rezolvate, exista exemple in manual. Ori spui ca nici pe alea nu le intelegi? Atunci chiar esti varza. Insa e putin probabil sa fii incapabila, eu sunt de parere ca esti doar delasatoare, probabil si atitudinea profesorului te descurajeaza.
Cum sa-i spui mamei tale? Pai fa-o direct, cerandu-ti scuze. Si sa dai impresia ca iti pare rau si ca vrei sa repari.

63 răspunsuri:
| crysty_1619 a răspuns:

Pai si eu am luat 3 la mate da nu te dispera trebuie numa sa nu ramai corigenta si asa eu nu raman am un 10, 7, 5, 6 si un 3 in teza iar eu i-am spus mamei verde-n fata nu se termina lumea spune-i ca nu o sa te omoare va trece va intelege da numa corigenta sa nu ramai

| Ifrim_Andrei_1970 a răspuns:

Simplu spune-i mamei tale ca ai luat 10! sau ii zici mama am luat 3 ca profu nu ma corectat pe cealalta pag eu am luat 10 si la rom si la mat si sunt in clasa 8 bft

| alex_7833 a răspuns:

Asa am patit si eu pana in clasa a4a dar la romana nu la mate
ii spunea doamna mamei ca sunt jalnic dar la sfarsitul clasei a 4 a la examenul de trecere in cl a5a am luat 9 la rom si colegii mei care erau de 10 la rom au picat examenul nu te descuraja

| Andreytheking a răspuns:

Eu sunt cel mai deștept de la mine din clasă sunt în cls5 și sunt și cel mai popular daca tu ai o altă caliate sigur mama ta o să te ierte( apropo am luat 10 curat în ambele teze și eu mai am și o altă caliate forte: FRUMUSEȚEA)... big grin