Poti incepe asa: Mama, de obicei, părinţii se supără pe copii dacă mai iau note mici la şcoală? Aici ar trebui să te întrebe: Dar ai luat o notă mică? Dacă nu te întreabă continui: Vreau să fiu sincer cu tine.Eu am încercat să învăţ şi mi-am dorit să iau o notă mare, dar nu ştiu ce s-a întâmplat cu mine. Pur şi simplu m-am blocat, am avut emoţii, nu ştiu ce a fost. Îţi promit că n-o să se mai întâmple.
Oricum depinde şi de felul cum reacţionează mama.
Pai spune-i ca asta este se mai intampla...asta este o sa stii la urmatorul test
Pai... eu de obicei cand iau o nota proasta ori nu-i spun ori atunci cand ma cert cu ea si ma enerveaza ii zic " Si vrei sa-ti mai zic ceva?! Huh?! Am luat 3 la X ca sa te enervezi si mai mult!" dar de obicei, m-am repetat, o iau incet. Spre exemplu: BTW mama e mai intelegatoare, acum depinde ce fel de mama ai: "Haha =D mami... ce faci? Stii (si incep sa aberez acolo pana o fac sa rada) si pe urma ii zic "Stii, azi am luat un 3 la X, da' n-a fost vina mea! Plus ca mai am un 10 si bla bla". Si ma iarta =) Sper sa te ajute! Good luck!
Pai incepe as : ca ai o veste bua si una rea...si asa ii ici de nota sau ca ai avut o zi grea
Pai sa ii spui asa:Mama uite ce sa intamplat.Profa de mate ne-a dat un teste neanuntat si nu am stiut toate exercitiile si mai erau si exercitii din lectii pe care depea le-am predat si nu am inteles cum se face si mi-a pus 6. Dar promit ca o sa ma ridic si o sa iau note mai bune
Spune-i ca a fost o lucrare foarte grea.si ca vei invata pentru data viitoare si o sa-ti indrepti nota... e mai bine sa-i spui u decat sa afle la sedinta
Ii spui de nota ta, apoi o rogi sa te ierte si ii promiti ca iti vei mari nota.
Pai daca mama ta este mai intelegatoare ii poti explica frumos ca nu poti fi buna la toate materiile.sau pur si simplu ii spui ca o sa il indrepti si o sa inveti mai mult. sper ca te-am ajutat cu ceva!
fundita?:*
Pai inainte ii spui notele bune mai te dai mare ca te-au laudat profesori apoi (iei o fata de nervoasa si suparata)apoi spui ca ai luat 6 la mate pe nemeritate, si te scuzi ca tu te-ai oferit sa il ajuti pe colegul care saracu nu stia nimic
Pana mea spune-i "mama am luat 6 ce poti sa-mi faci hai omoarama se mai intampla sa iau note mici tu nai luat o nota mik cand erai la scoala... data viitoare o sa-mi repar nota
Pai o chemi in camera ta si o iei cu incetisorul mami am ceva sa iti spun dar nu iti mai spun ca ma bati si ea o sa zica hai zi-mi si tu ii spui dar sigur nu ma bati? te rog sa nu ma bati am luat 6 la geometrie dar promit ca invat si o schimb eu asa am facut atunci cand am luat 4 la geografie si biologie si nu m-a batut crede-ma e bine ce spun fa asa dar imi dai fundita mie te rog frumos din inima
anonim_4396 întreabă: