| andreikol a întrebat:

Am luat 6 la geometrie in test si nu stiu cum sa ii spun mamei. Va rog sa ma ajutati cu un sfat.

Dau fundita.

Răspuns Câştigător
| eusuntmarius a răspuns:

Poti incepe asa: Mama, de obicei, părinţii se supără pe copii dacă mai iau note mici la şcoală? Aici ar trebui să te întrebe: Dar ai luat o notă mică? Dacă nu te întreabă continui: Vreau să fiu sincer cu tine.Eu am încercat să învăţ şi mi-am dorit să iau o notă mare, dar nu ştiu ce s-a întâmplat cu mine. Pur şi simplu m-am blocat, am avut emoţii, nu ştiu ce a fost. Îţi promit că n-o să se mai întâmple.
Oricum depinde şi de felul cum reacţionează mama.

10 răspunsuri:
| sky_6636 a răspuns:

Pai spune-i ca asta este se mai intampla...asta este o sa stii la urmatorul test

| r2d2 a răspuns:

Pai... eu de obicei cand iau o nota proasta ori nu-i spun ori atunci cand ma cert cu ea si ma enerveaza ii zic " Si vrei sa-ti mai zic ceva?! Huh?! Am luat 3 la X ca sa te enervezi si mai mult!" dar de obicei, m-am repetat, o iau incet. Spre exemplu: BTW mama e mai intelegatoare, acum depinde ce fel de mama ai: "Haha =D mami... ce faci? Stii (si incep sa aberez acolo pana o fac sa rada) si pe urma ii zic "Stii, azi am luat un 3 la X, da' n-a fost vina mea! Plus ca mai am un 10 si bla bla". Si ma iarta =) Sper sa te ajute! Good luck!

| GrEeNHeArT a răspuns:

Pai incepe as : ca ai o veste bua si una rea...si asa ii ici de nota sau ca ai avut o zi greawinking

| AnnaMaryStar a răspuns:

Pai sa ii spui asa:Mama uite ce sa intamplat.Profa de mate ne-a dat un teste neanuntat si nu am stiut toate exercitiile si mai erau si exercitii din lectii pe care depea le-am predat si nu am inteles cum se face si mi-a pus 6. Dar promit ca o sa ma ridic si o sa iau note mai bune

| Eva9610 a răspuns:

Spune-i ca a fost o lucrare foarte grea.si ca vei invata pentru data viitoare si o sa-ti indrepti nota... e mai bine sa-i spui u decat sa afle la sedintawinking

| monikablondie a răspuns:

Ii spui de nota ta, apoi o rogi sa te ierte si ii promiti ca iti vei mari nota.

| BlueEyes_8416 a răspuns:

Pai daca mama ta este mai intelegatoare ii poti explica frumos ca nu poti fi buna la toate materiile.sau pur si simplu ii spui ca o sa il indrepti si o sa inveti mai mult. sper ca te-am ajutat cu ceva!

fundita?:*

| Parkmin a răspuns:

Pai inainte ii spui notele bune mai te dai mare ca te-au laudat profesori apoi (iei o fata de nervoasa si suparata)apoi spui ca ai luat 6 la mate pe nemeritate, si te scuzi ca tu te-ai oferit sa il ajuti pe colegul care saracu nu stia nimic laughing

| mununik a răspuns:

Pana mea spune-i "mama am luat 6 ce poti sa-mi faci hai omoarama se mai intampla sa iau note mici tu nai luat o nota mik cand erai la scoala... data viitoare o sa-mi repar nota

| ELYMARYAN a răspuns:

Pai o chemi in camera ta si o iei cu incetisorul mami am ceva sa iti spun dar nu iti mai spun ca ma bati si ea o sa zica hai zi-mi si tu ii spui dar sigur nu ma bati? te rog sa nu ma bati am luat 6 la geometrie dar promit ca invat si o schimb eu asa am facut atunci cand am luat 4 la geografie si biologie si nu m-a batut crede-ma e bine ce spun fa asa dar imi dai fundita mie te rog frumos din inima