Oh, fecitări! Și fratele meu l-a luat cu 8.61, știa că putea mai mult, dar un coleg i-a spus răspunsul de la alt exercițiu și a greșit (la fizică), deși făcea pregătire de un an. Păcat, dar nu putem da timpul înapoi. În rest, 9 la română și matematică.
Sincere felicitări! Nu e roz situaţia, dar se acceptă.
E suficientă nota de la examen pentru a intra la facultatea dorită?
Sora mea nu l-a luat pentru ca ea este sportiva (canotaj)si cu toate ca a dat seiune speciala a picat la istorie dar orisicum felicitari
Bittercherry, te felicit pentru promovarea examenului de bac! Bafta multa in studentie si vacanta placuta!
Ms mult. Felicitari si tie! Nota e foarte buna, eu sunt foarte multumita doar ca la facultatea la care vreau eu nu conteaza. Dau admitere. La tine cum e?
BV, felicitari! L-am luat cu 8.10. Nu ma asteptam. Mai e examenul de la facultate apoi in sfarsit respir si eu aerul verii linistita
Wow, 8.10... Nu pot decât să te felicit și să-ți urez baftă și la admitere.
Ms Te inteleg. Un prieten a picat cu 5.96. Iti dai seama, 4 sutimi.
Mult succes tie si surorii tale.
Ms mult. Tu cat ai luat? Iti trebuie media la facultate?
6.40 Nu, nu-mi trebuie medie mare...Important este că l-am luat.Aș vrea să plec în străinătate, la frate-miu.
Mersi.Și ție.Din răspunsurile tale am văzut că dai la jurnalism .
Da. Sper sa intru unde vreau. Tu ce profil vrei sa urmezi?
Probabil o să mă angajez la firma unde lucrează frate-miu.O slujbă deloc solicitantă, condiții de lucru bune și salariu destul de mare.
Nu trebuie să ai cine știe ce studii superioare sau mai știu eu câte facultăți ca să reușești în viață.
8.08. E de ajuns pentru mine. Speram să fie puţin mai mare, dar sunt mulţumit. Mult noroc la admitere!
Succes... macar la autocamioane sa ai lipici daca nu vrei sa ai la fete
Suna bine. Macar ai un loc de munca stabilit.Pai oricum in ziua de azi poti sa termini si 10 facultati si degeaba..nu asta e cheia catre o cariera de vis.
Mai lasa moale treaba cu rasul, cred ca e a 2º oara cand imi zici asa ceva.
Nu te supara ... eu chiar te vad ca un baiat de treaba si de aceea zic, dar scuze nu am sa mai zic nimic de fete. promit :-P, si acum serios iti doresc succes la examen
Nu am pus botu pe tine dar iti place sa ma tachinezi, sa nu te indragostesti de mine cumva, ai grija.
bine hai ca ma superi si nu ma indragostesc eu asa de repede
Problema este că încă nu m-am hotărât concret asupra unei facultăţi pe care doresc să o urmez. Deocamdată nu ştiu "ce să fac" cu nota de la bac.
Nici eu nu sunt foarte sigura dar alta optiune nu prea am..Nu mi plac deloc stiintele exacte si romana e singurul lucru de care pot sa ma leg..cand ma gandesc ca in generala era total invers nu-mi placea deloc romana si eram f buna la mate
Pascu_Teo_1999 întreabă: