anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am luat parte la un moment dat la o discutie referitor la o substanta/compus/metal care explodeaza in contact cu apa. Nu stiu daca imi aduc bine aminte, dar cred ca era numita soda metalica.

Pe google nu gasesc nimic asemanator, vreo idee cum s-ar numi? Eventual articol...

6 răspunsuri:
| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Daca ai fi participat la orele de chimie: ai fi retinut ca sodiul este un metal si a fi inteles cum reacioneaza in contact cu apa; reactie exoterma violentawinking tongue laughing

| JackR a răspuns (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Soda, sodiu... tot un drac. Macar a retinut 3 litere din 5. happy

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru JackR):

Whiskey&soda; claaar!winking laughing laughing laughing tot un drac laughing

| DisturbeDd a răspuns (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Pentru binele rasei astea parazite... credeti ca pe viitor puteti doar sa ajutati daca puteti si atat? Va multumesc pentru raspuns, dar nu aveam nevoie si de aceasta mustrare tipica a individului frustrat de propriasi viata!

Pe bune. nu toti suntem buni la toate, dupa cum se vede, in mod clar dumneavoastra nu va pricepeti la relatiile interumane, dar asta nu inseamna ca am dreptul sa va spun in fata. ar fi nesimtit din partea mea.

Va multumesc de raspuns, sper ca am reusit sa va ajut si eu la randul meu!

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru DisturbeDd):

Esti in toate facultatile mintale; ce ai tras pe nas?winking laughing treci pe legale, ca-i mai putin periculos! laughing

| JackR a răspuns (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Vapori de sodiu... pardon, de soda!winking